Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation

Köksapparater

ELON har köksapparater för en enklare vardag. Med smarta och moderna köksapparater går din matlagning och bakning betydligt snabbare och smidigare, och det blir definitivt roligare! Med matberedare hackar eller river du ingredienser på ett litet kick och med en köksmaskin knådar du lätt degen länge och effektivt och får ett luftigt matbröd som resultat. Eller köp ett våffeljärn så att du snabbt och smidigt kan grädda goda frasvåfflor.

Köksapparater för en enklare vardag

Med en visp eller mixer gör du snabbt goda smoothies och såser och med smörgåsgrillen kan du bjuda på mättande varma mackor. Om du tycker om kolsyrat vatten eller läsk, är en kolsyremaskin ett perfekt val. Här på ELON.se hittar du även smaker för ditt kolsyrade vatten. Du kommer lätt att kunna bjuda på till exempel stora mängder god cider eller energidryck utan att behöva släpa hem tunga flaskor från butiken.

Ta hand om din köksapparat

Oavsett vilken köksapparat du köper är det alltid viktigt att rengöra och sköta den ordentligt. Då fungerar den bättre och den håller också längre. Se därför till att du läser igenom den manual som följer med i förpackningen – där finns alltid tydliga instruktioner både hur din köksapparat fungerar och hur du sköter den på bästa sätt.

Bäst i test

Innan du gör ditt val bland alla köksapparater, kan det vara klokt att kolla upp om det gjorts något oberoende test av just den typ av köksapparat som du är ute efter. Resultatet i testerna kan ge dig en bra vägledning inför ditt beslut.

Fixa snabbt en smoothie eller shake – att dricka hemma eller ta med! Med en blender kan du mixa, röra, hacka och krossa. Du kan lätt göra smoothies, milkshakes, smet och soppor. Många blenders klarar dessutom att krossa is och frusna bär enkelt.
Vi på Elon hjälper dig att hitta den blender just du har bäst nytta av.

Här hittar du många olika varianter av brödrostar – från den enklaste varianten till den mer avancerade och lite dyrare med ett flertal smarta funktioner. Välj den prisklass och modell som passar dig och din smak.

Elgrill är ett smart alternativ för dig som vill grilla året runt. Med en elgrill kan du till och med grilla din mat inomhus. Om du föredrar att grilla utomhus kan en grill på stativ vara ett bra alternativ för dig. En elgrill kan du också ha nytta av under båt- eller campingsemestern. Välj den variant som passar dig bäst.

Sväng ihop en sockerkaka eller baka bullar! Elvispen är en av de elementära köksapparaterna som bör finnas i ett hushåll. Med en elvisp kan du exempelvis vispa grädde, blanda smet och röra ihop soppor.

Drömmer du om att fritera krispiga pommes frites eller vårrullar hemma? Vill du ha en traditionell snabb fritös för olja eller en mer fettsnål varmluftsfritös? Vi på Elon hjälper dig att hitta en ändamålsenlig fritös som passar dig och dina behov. 

Börja dagen med ett glas färskpressad juice! Vi har juicepress, slowjuicer och råsaftcentrifug. Vilken juicemaskin har du bäst nytta av?

En köksmaskin är en oslagbar kompanjon köket. Det är inte för inte den populära maskinen brukar kallas ”köksassistent”. Den knådar tunga degar åt dig och hjälper dig att blanda, röra och vispa, medan du lugnt kan luta dig tillbaka. Med en köksmaskin blir jobbet i köket både enklare och roligare. Vi hjälper dig att hitta rätt maskin och tillbehör för dig.

Här hittar du ELONs breda sortiment av matberedare från många kända varumärken. En matberedare hjälper dig med matlagningen, oavsett om du vill riva eller hacka så du spar tid och gör matlagningen till ett nöje.

På jakt efter en smörgåsgrill som grillar riktigt goda smörgåsar och toasts? Här hittar du ELON:s utbud av smörgåsgrillar.

Med en stavmixer kan du smidigt mixa, mosa och vispa. Du svänger enkelt ihop en pesto, puré eller smoothie.
Många av stavmixrarna kommer dessutom med tillbehör som exempelvis ballongvisp och hackskål. Vissa har även rivskivor. Då kan du även använda din stavmixer till att riva ost, hacka örter och vispa äggvitor. 

Vi har mixers i alla prisklasser, med olika styrka och olika många tillbehör. Allt för att du ska hitta något som matchar just dina mixerbehov.

Längtar du efter riktigt frasiga våfflor med grädde och sylt? Börjar det närma sig våffeldagen och du är utan våffeljärn? Vill du göra egna rån till glassen?
I vårt sortiment hittar du våffeljärn och rånjärn i olika storlekar och modeller som gräddar perfekt frasiga våfflor och rån varje gång.

Komplettera din köksapparat med olika tillbehör och få ett fullkomligt köksverktyg. Vi har mängder av tillbehör i vårt sortiment.

Är du intresserad av matlagning och tycker att det är roligt att testa nya maträtter och drycker? Då kan vårt utbud av köksapparater vara till stor hjälp och inspiration. Vi har alla typer av köksapparater för det moderna hushållet, både för dig som söker enkla funktioner och för dig som vill ha det lilla extra och avancerade finesser.