Nordanro logotypNordanro logotyp

Nu har vi kampanj på våra kök från Nordanro!

Med exklusiva erbjudanden på våra olika köks- och förvaringslösningar kommer du garanterat skapa ny vardagsro med Nordanros aktuella kampanj.

Tre kökserbjudanden – oändliga möjligheter

Nordanro erbjuder kök och förvaring för alla rum. I vårt breda sortiment finns det alltid en lösning för dig – från enskilda förvaringslösningar, måttanpassade luckor till helt nya kök.

Sortimentet av skåpslösningar inom Nordanro är nästintill oändliga. Vi erbjuder tre olika kökserbjudanden, där dina förutsättningar och behov vägleder dig. Tillsammans med våra köksinredare hittar du en unik lösning, just för dig.

Nordanro Premium – vårt bredaste erbjudande

Vårt kökssystem Nordanro Premium är för dig som vill ha ett komplett och personligt kök. Här hittar du kök i många olika stilar, från kök i industriell stil till bistrokök, moderna kök i urban stil och lantkök med vackra vitrinskåp.

Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning med mera, är brett och valmöjligheterna är nästintill oändliga. Utöver köksinredning finns Nordanro även som skåpslösningar och luckor till alla rum i hemmet och du kan enkelt skapa en röd tråd genom inredningen.

 • Hög kvalitet och hållbara material
 • Stor variationsmöjlighet på inredning
 • Unika stommar med ergonomiska anpassningar
 • Färganpassade stommar
 • Skåpslösningar och fronter för hemmets alla rum
 • Alltid färdigmonterade stommar
 • Stort urval av luckor

Nordanro Flex kökssystem – montera ditt kök med ett klick

Vårt kökserbjudande Nordanro Flex är det flexibla och smidiga sättet att byta kök. I detta erbjudande ryms kopplingen till flexibilitet bland annat genom vårt stora urval av luckor. Dessutom har du möjligheten att välja om du vill montera köket själv eller få hjälp.

Ett helt kök levereras i platta paket och stommarna monteras med bara ett klick – helt utan skruvar eller verktyg. Våra målade luckor för Nordanro Flex kommer i 16 vackra standardfärger och ett urval av dessa finns i valfri färg. Utöver det finns luckor i träfanér, melanin och folierad MDF. 

 • Flera vackra standardfärger på luckor
 • Ett urval av luckorna kan fås i valfri färg
 • Enkel montering – med bara ett klick
 • Miljösmart leverans i platta paket
 • Förmonterade stommar som tillval mot en extrakostnad

Nordanro Nya Luckor – den snabba vägen till ett nytt kök

Har du ett kök som du i grunden är nöjd med behöver du inte riva ut allt för att kunna förnya det. Med vårt kökserbjudande, Nordanro Nya Luckor, skapas möjligheten att endast beställa nya luckor. Vi måttanpassar dem till ditt existerande kök. Luckorna passar till dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har. 

 • Trygg renovering - vi mäter och monterar allt hemma hos dig
 • Välj bland 10 olika modeller i 16 st färger

Förvaring

Nordanro har ett brett utbud av måttanpassade skjutdörrar och inredning för alla plånböcker. Du kan alltid starta med ett grundpaket och sedan bygga ut din förvaring efterhand!

Utdragbara skohyllor gör dina skor lättåtkomliga. Då kan du också utnyttja hela djupet av garderoben och ändå få en bra överblick. Har du små barn är det toppen att ha krokar och hyllor i deras höjd. Då kan de själva hänga upp sina ytterkläder.

En skräddarsydd garderob med skjutdörrar från golv till tak smälter snyggt in och maxar förvaringsutrymmet. Eller vill du hellre ha öppna hyllor för ett luftigare intryck? Kanske en kombination?

Återförsäljare

Nordanro finns exklusivt hos utvalda Elon-butiker.
Besök eller kontakta någon av följande butiker för mer information och sortiment.
Hos Elon handlar du tryggt – läs mer om våra säkerhetsrutiner.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris