Jobba hos ElonJobba hos Elon

Jobba hos oss

När vi rekryterar skapar vi en framtid

För att få en arbetsplats präglad av kvalité, effektivitet och omtanke krävs att vi som arbetsgivare kan rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och engagerade medarbetare som delar de värderingar som ligger till grund för vår verksamhet.

När vi rekryterar skapar vi vår framtid. Rekrytering för oss är en långsiktig och viktig investering. All rekrytering till Elon ska utgå från verksamhetens behov och verksamhetens strategiska och övergripande mål. 

All verksamhet hos Elon Group skall bygga på mångfald, inkluderande och med omtanke för alla människors lika värde. Detta leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör detta Elon Group till en spännande arbetsplats.

Var vill du börja jobba någonstans?

Att jobba på Elon innebär full fart, kontakt med människor och utmaningar – kort sagt kul på jobbet. Du kan arbeta i någon av våra butiker, men Elon har också ett huvudkontor med ett stort centrallager och Elon Ljud & Bild. Vad är du mest nyfiken på? Vi hjälper dig hitta rätt.

Du når oss på rekrytering@elongroup.se

I samband med att du söker en ledig tjänst behöver du bifoga ett personligt brev och ett CV.


Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Här presenterar vi våra lediga tjänster. Klicka på den tjänst du är intresserad av för att läsa mer och skicka in din ansökan.

Jobba på vårt huvudkontor

Elon Group är en arbetsplats som präglas av kvalité, omtanke och effektivtet. Vill du vara med och bidra till Elons framtid?
Här hittar du våra aktuella jobbannonser:

Jobba i någon av våra butiker

Elon är Sveriges och Nordens största butiksvarukedja inom hemelektronik och vitvaror - med över 400 butiker bara i Sverige.
Vill du vara en del av Elon och bidra till någon av våra serviceinriktade butiker?
Här hittar du våra aktuella jobbannonser:

Lediga jobb hos ElonLediga jobb hos Elon

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris