Stavmixers
Hitta din produkt
I lager
  1. I webblager 15 varor
Visa alla Visa färre
Pris
Visa alla Visa färre
Effekt (W)
Visa alla Visa färre
Sladdlängd (m)
Visa alla Visa färre
Antal hastighetsinställningar (st)
Turbofunktion
  1. Ja 8 varor
  2. Nej 2 varor
Visa alla Visa färre
Antal skålar (st)
Steglös hastighetsreglering
  1. Ja 7 varor
  2. Nej 2 varor
Visa alla Visa färre
Sortera utifrån
Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Med en stavmixer kan du smidigt mixa, mosa och vispa. Du svänger enkelt ihop en pesto, puré, smoothie eller soppa.

Testa till exempel vår stavmixer från KitchenAid, med sin löstagbara mixerarm når den med enkelhet i djupa grytor - perfekt när du ska tillaga soppor! Stavmixern säljs dessutom med ett kastrullskydd som förhindrar repor på dina kokkärl. Eller vad sägs om en Bosch mixerstav - hos Elon hittar du olika varianter för alla typer av plånböcker.

Många modeller kommer dessutom i så kallade stavmixer set med tillbehör som exempelvis ballongvisp, hackskål och rivskivor. En stavmixer med visp underlättar när du vill kunna vispa ihop något. Hackskål och rivskivor möjliggör rivning och hackning av olika ingredienser. 

Upptäck bland annat Bosch stavmixer set med matberedartillbehör och Smeg stavmixer set som innehåller bägare, hackare, mosare och visp.

Vi har mixers i alla prisklasser, med olika styrka och olika många tillbehör - allt för att du ska hitta något som matchar just dina mixerbehov. 

Stavmixer 1000 W 

En stavmixer har lägre effekt än till exempel en blender, men de drar i princip ingen energi, är lätta att sätta ihop, kan lätt plockas fram och tar inte så stor plats. Med en stavmixer har du större kontroll och möjlighet att jaga de omosade livsmedlen än du har med exempelvis en blender.

I Elons sortiment hittar du mixerstavar med olika effekt. De allra flesta har en kraftfull motor på 1000 W, men det finns även modeller med lägre effekt som 650 W. För en extra stark motor ska du välja en modell med effekt på 1200 W, till exempel en stavmixer från OBH Nordica.

Stavmixerns konstruktion som sådan är inte så komplicerad – en på-/av-knapp och en roterande vass kniv. Sedan har de olika modellerna olika många hastigheter och ibland turbofunktion. Det kan vara bra att kunna justera hastigheten efter vad man tillreder. Ska man exempelvis använda den för vätska kan det vara bra att köra på låg hastighet för att förhindra att det skvätter.

egen majonäs med hjälp av staxmixer
Blender eller stavmixer?

Letar du efter den perfekta stavmixern för ditt kök? Då har du kommit rätt! I den här guiden går vi igenom steg för steg allt du behöver veta om mixerstavar - allt från vilken styrka du bör ha på din mixer, till hur du kan använda den för att tillaga goda maträtter. 

Läs mer

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris