Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bosch BGL85Q57 Bosch BGL4SIL2 Bosch BGLS4500 Bosch BGL4ZOOO Bosch BSGL5335 Electrolux PD91-GREEN Bosch BGS5SIL66B Bosch BSGL5ZOO3 Bosch BZGL2A317 Bosch BZGL2B316 Nilfisk Nilfisk Buddy ll 18 Canvac CDS1700X Canvac CDS5700V Kärcher VC 5 Premium Nilfisk Nilfisk Multi ll 22 Inox Miele Complete C3 Silence Eco Electrolux EPF62IS Electrolux ESP75CB Electrolux EUS89TM Electrolux ESP73IW Miele Compact C2 Ecoline Nilfisk One DBB10P05A Basic Nilfisk VP930 230V Nilfisk FAMILY Miele Complete C3 Eurostar Power Nilfisk Select WCL13P08A1 Classic Electrolux EUS8X2DB Miele Complete C2 Eco GreyEdition Electrolux PD91-4RR Electrolux PD91-8SSM Electrolux ESPC7GREEN Miele Complete C2 Jubile Powerline Electrolux EUOC92IW Miele BlizzardCX1Red Miele BlizzardCX1Cat&Dog

Dammsugare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Dammsugare

Här hittar du dammsugare från flera kända varumärken. Vi har dammsugare i olika prisklasser med flera bra egenskaper som lång räckvidd, låg ljudnivå, effektiva filter, kraftfull sugförmåga och stark motor.

Vi har massvis med dammsugare med kraftfull sugförmåga, stark motor och effektiva filter som suger upp till och med de minsta dammpartiklarna. Det gör att ditt hem blir totalt dammfritt och att du får en skön inomhusluft hemma, något som är särskilt viktigt för att motverka allergier.

Flera av våra dammsugare har ställbar effekt och utbytbara munstycken så du enkelt kan anpassa sugkraften och munstycket efter underlaget du städar på. Oavsett om det är kakel, klinker, trägolv, laminat, möbler eller lister. Du blir av med damm och smuts in till minsta vrå.

Dammsugare anpassade för dig och ditt hem

Stort hus eller liten lägenhet? När du köper en dammsugare bör sladden vara åtminstone 7 meter lång, men om du har ett stort hus kan det löna sig att ta en dammsugare med längre sladd. I vårt sortiment har vi dammsugare med en räckvidd upp till 14 meter. På så vis slipper du byta mellan kontakter under städningen.

Lång eller kort? Vi har dammsugare med ställbara rörskaft så du kan anpassa skaftet efter din längd. Om du behöver bära och lyfta din dammsugare så har vi lätta dammsugare med handtag som är enkla att förflytta. Vi har även mindre dammsugare som är lätta att förvara i städskåpet.

Tysta och lättstyrda dammsugare

Många av våra dammsugare är lättstyrda så att du enkelt kan komma fram på olika typer av underlag och mellan dina möbler. Om du kör din dammsugare som en racerförare har vi dammsugare som är utrustade med stötdämpare. På så vis får du inga fula märken på dina möbler när du dundrar fram över golvet.

Flera av våra dammsugare är extra tysta, vilket gör att du kan prata med din städkompanjon under städningen eller lyssna på musik utan att störas av sugande ljud. Vi har även dammsugare som ”talar” med dig. I vårt sortiment finns bland annat dammsugare som med hjälp av indikatorer berättar om du måste byta påse eller justera sugkraften.

Oavsett vilken dammsugare du väljer kommer din städning både bli effektivare, enklare och roligare med en dammsugare från oss. Kolla i vårt sortiment nedan vilken som passar dig.