Bästa robotdammsugaren för dig

Vill du förenkla städningen? Då är en robotdammsugare något för dig. Med en robotdammsugare sparar du tid och slipper tunga lyft av möbler för att komma åt varje vrå. 

Vi har samlat de robotdammsugare som fått högst betyg och säljer bäst just nu. 


Läs mer om robotdammsugare och dess fördelar här!

Innehåll:

  • Robotdammsugare bäst i test och andra utmärkelser
  • Bästsäljande robotdammsugare på Elon.se

Robotdammsugare bäst i test och andra utmärkelser

ROBOTDAMMSUGARE BÄST I TEST PREMIUM - ROBOROCK S6 MAXV 

RoboRock S6 MaxV är det bästa premiumvalet enligt testat.nu. Robotdammsugaren har upp till 3 timmar drifttid och undviker smidigt hinder på vägen med hjälp av sina dubbla kameror. Husdjursskålar, leksaker och tofflor kör roboten runt utan problem. 

Den har även en moppningsfunktion med en vattentank som har en kapacitet på 300 ml. Du kan bestämma hur kraftigt du vill att den ska moppa på olika golv och precis som med dammsugaren, ställa in förbjudna zoner som den ska undvika till exempel mattor. 

Läs mer om RoboRock S6 MaxV här!

 

Bästa robotdammsugaren med mopp - Elvita CRD6550V/CRD6550S

Den här modellen från Elvita har en lättanvänd app som automatiserar hela dammsugningsprocessen. Med en enkel knapptryckning dammsugs alla delar av ditt hem och när dammsugningen är klar återvänder enheten automatiskt till dockningsstationen. 

Elvita robotdammsugaren har massor av smarta funktioner. Först och främst kartlägger den ditt hem och skapar en optimal rutt för dammsugningen. Tack vare praktiska sensorer undviker den dessutom att stöta i föremål. Städningen förenklas ytterligare med hjälp av schemaläggningsfunktionen.

Om det inte var tillräckligt så har denna robotdammsugare även en moppfunktion som lämnar dina golv skinande rena! 

Läs mer om Elvita CRD6550V här!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris