Laddar...

Stor guide - Robotdammsugare bäst i test och bästsäljare

Vill du förenkla städningen? Då är en robotdammsugare något för dig. Med en robotdammsugare sparar du tid och slipper tunga lyft av möbler för att komma åt varje vrå. 

Vi har samlat de robotdammsugare som fått högst betyg och säljer bäst just nu. 
Läs mer om robotdammsugare och dess fördelar här!

Robotdammsugare bäst i test och andra utmärkelser

Nedan hittar du produkterna som fått utmärkelserna robotdammsugare bäst i test i olika kategorier.

Robotdammsugare bäst i test - Neato Botvac Connected D7

Den här robotdammsugaren är bäst i test enligt kopsmartare.com. Den har även fått betyget ”bästa för djurägare” från produktexperter.se. 

Robotdammsugaren från Neato har en unik D-formad design som når in i varje hörn i ditt hem. Den har ett ultraeffektivt filter som fångar upp 99% av alla allergener och dammkvalster så du kan andas fritt. 

Du kan ställa in zoner som roboten ska bearbeta oftare, exempelvis under matbordet. Det går också att ställa in avgränsningslinjer där robotdammsugaren inte ska köra.

Läs mer om Neato Botvac Connected D7 här!

 

Robotdammsugare bäst i test premium - RoboRock S6 MaxV 

RoboRock S6 MaxV är det bästa premiumvalet enligt testat.nu. Robotdammsugaren har upp till 3 timmar drifttid och undviker smidigt hinder på vägen med hjälp av sina dubbla kameror. Husdjursskålar, leksaker och tofflor kör roboten runt utan problem. 

Den har även en moppningsfunktion med en vattentank som har en kapacitet på 300 ml. Du kan bestämma hur kraftigt du vill att den ska moppa på olika golv och precis som med dammsugaren, ställa in förbjudna zoner som den ska undvika till exempel mattor. 

Läs mer om RoboRock S6 MaxV här!

 

Robotdammsugare mest prisvärd - Ecovacs Deebot Ozmo 920

Detta är den robotdammsugare som vunnit utmärkelsen ”mest prisvärd” från Kopsmartare.com och med tanke på dess sugförmåga och intelligens förstår vi varför. Ecovacs robotdammsugare har tre olika sugfunktioner med olika styrkor och tar sig över låga trösklar enkelt. 

Du kan lagra upp till tre olika kartor i navigationssystemet vilket ger en mer effektiv och snabb rengöring. Du ställer lätt in virtuella väggar där robotdammsugaren ska undvika att städa och kan planera rengöringsmönstret du vill att den ska ha. 

Läs mer om Ecovacs Deebot Ozmo 920 här!

 

Bästsäljande robotdammsugare på Elon.se

Följande robotdammsugare ligger högst upp på försäljningslistan hos Elon. 

För husdjursägaren - iRobot Roomba 974

Det här är robotdammsugaren för dig med pälsdjur. Med hjälp av gummiborstar och kraftfull sugkraft suger den upp ingrodd smuts, djurhår och skräp från även de minsta vrår. Gummiborstarna anpassar sig efter underlaget dammsugaren står på för att ge så bra resultat som möjligt, både på golv och mattor. 

Läs mer om iRobot Roomba 974 här!

För den upptagne - Ecovacs DEEBOT N8 PRO+

Vill du ha en robotdammsugare som dammsuger och torkar golvet samtidigt? Då är denna från Ecovacs något för dig. Roboten skapar en detaljerad karta över dina golv för att minimera risken att roboten fastnar i hinder på vägen. 

Du behöver inte tänka på att tömma din robotdammsugare, det sköter den automatiskt med hjälp av den medföljande uppsugningsstationen. Ytterligare ett mindre moment för dig att tänka på!

Läs mer om Ecovacs DEEBOT N8 PRO här!

 

För husägaren - RoboRock S6 Pure White

Den här robotdammsugaren beräknar den snabbaste rutten genom ditt hem. Detta görs med adaptiv planering och ger ett fläckfritt resultat på den kortast möjliga tiden. Dammsugaren är utrustad med smutssensorer som ger extra uppmärksamhet till smutsiga områden i ditt hem.

Du behöver inte oroa dig att den faller ner för trapporna tack vare dess fallsensor som känner av nivåskillnader. En stötfångare skyddar dina väggar och möbler från skador och repor. 

Läs mer om RoboRock S6 Pure White här!

 

Här hittar du alla våra robotdammsugare!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här