Laddar...

Bästa robotdammsugaren för dig

Vill du förenkla städningen? Då är en robotdammsugare något för dig. Med en robotdammsugare sparar du tid och slipper tunga lyft av möbler för att komma åt varje vrå. 

Vi har samlat de robotdammsugare som fått högst betyg och säljer bäst just nu. 


Läs mer om robotdammsugare och dess fördelar här!

 

Innehåll:

  • Robotdammsugare bäst i test och andra utmärkelser
  • Bästsäljande robotdammsugare på Elon.se

Robotdammsugare bäst i test och andra utmärkelser

ROBOTDAMMSUGARE BÄST I TEST PREMIUM - ROBOROCK S6 MAXV 

RoboRock S6 MaxV är det bästa premiumvalet enligt testat.nu. Robotdammsugaren har upp till 3 timmar drifttid och undviker smidigt hinder på vägen med hjälp av sina dubbla kameror. Husdjursskålar, leksaker och tofflor kör roboten runt utan problem. 

Den har även en moppningsfunktion med en vattentank som har en kapacitet på 300 ml. Du kan bestämma hur kraftigt du vill att den ska moppa på olika golv och precis som med dammsugaren, ställa in förbjudna zoner som den ska undvika till exempel mattor. 

Läs mer om RoboRock S6 MaxV här!

Bästsäljande robotdammsugare på Elon.se

Följande robotdammsugare ligger högst upp på försäljningslistan hos Elon. 

FÖR DEN UPPTAGNE - ECOVACS DEEBOT N8 PRO+

Vill du ha en robotdammsugare som dammsuger och torkar golvet samtidigt? Då är denna från Ecovacs något för dig. Roboten skapar en detaljerad karta över dina golv för att minimera risken att roboten fastnar i hinder på vägen. 

Du behöver inte tänka på att tömma din robotdammsugare, det sköter den automatiskt med hjälp av den medföljande uppsugningsstationen. Ytterligare ett mindre moment för dig att tänka på!

Läs mer om Ecovacs DEEBOT N8 PRO här!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här