Nya dammsugaren Bespoke Jet gör exklusiv entré

Elon är utvald återförsäljare av skaftdammsugaren Bespoke Jet från Samsung - en innovativ dammsugare med exceptionell effektivitet och praktisk rengöring, från början till slut. En städning med Bespoke Jet innebär enkelt underhåll och kraftfull sugkapacitet. Låt oss kolla ännu närmare på superskaftdammsugaren. 

 

Innehåll:

  • Förenklad städrutin
  • 3 olika munstycken
  • Vad innehåller Bespoke Jet-paktet?

 

Förenklad städrutin

All-in-one Clean Station

Bespoke Jet är lätt att använda, tömma och ladda. Sätt din skaftdammsugare i All-in-one Clean Stationen för att enkelt och hygieniskt tömma dammbehållaren, samtidigt som batteriet laddas. All-in-one Clean Station tömmer effektivt** dammbehållaren med Air Pulse-teknik som fångar upp över 99,999% fint damm**. Den lätta konstruktionen gör det enkelt att städa hemma. 


* Resultatet kan variera beroende på individuell användning. Damm och hår som fastnar i gallret kan inte tas bort med en enda sugcykel.
** Testad baserat på IEC 62885-2, CL.5.11 i Jet-läge av SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.
Resultaten kan variera beroende på faktiskt användning. Avser dammpartiklar i storlektsinter-vallet 0,5 till 4,2 µm.

Kraftfull och effektiv städning 

Digital Inverter-motorn tillsammans med Jet Cyclone-systemet fångar upp fina dammpartiklar*, vilket möjliggör sugkraft på upp till 201W**.

 

* Avser partiklar i storleksintervallet 0,5 till 4,2 µm.
** Sugförmågan tested baserat på standarden IEC62885-2 CI, 5.8, testat vid insuget utan motordrivet munstycke vid Jet-läge. Baserat på tester hos SLG Prüf- und Zertifizierungs
GmbH. Sugförmågan kan variera.

Städa hela huset på ett batteri upp till en timme

Med Bespoke Jet behöver du inte pausa din städning. Den har kapacitet nog att städa i alla vinklar och vrår i upp till en timme* per batteri. Dammsugaren är dessutom enkel att ta isär och ladda. 

 

* Den angivna användningstiden gäller minimal effektinivå utan motordrivet munstycke. Resultaten kan variera beroende på faktiskt anvädning.

Hygienisk hantering med tvättbar dammbehållare

Den nya skaftdammsugaren är lätt att tömma och är helt tvättbar. På så vis kan du hålla dammbehållaren hygieniskt ren och tömma dammsugaren mycket enklare. Hela dammbehållaren, inklusive multicyklonsystemet är helt tvättbar så att den kan hållas fräsch och hygienisk*. Dammbehållaren kan enkelt avlägsnas utan att ta bort röret från handenheten – klicka bara på knappen, vrid på kåpan och rengör dammbehållaren. 

* Efter rengöring, torka före användning dammfiltret ordentligt I minst 24 timmar utom direkt solljus.

3 olika munstycken 

 Jet Dual-borste

Njut av enastående rengöring på alla golvtyper. Jet Dual-borstens mjuka roller hjälper till att suga upp stora dammpartiklar* på hårda golv. Nylon- och gummiborsten förbättrar rengöringen av mattor, särskilt eftersom de roterar med upp till 4000 gånger per minut**. Ett 180° vridbart huvud ändrar enkelt riktning och trumman lossnar med ett klick.

 

*Avser dammpartiklar mindre än 5,5 mm. 

** Baserat på interna tester i lägena Min, Mid, Max och Jet. Resultatet kan variera beroende på individuell användning. 

Slim Action Brush

Fånga fina dammpartiklar på golv och i springor med en Slim Action Brush som är vävd med antistatiska silvertrådar. Den är nättare och lättare*, vilket gör den enkel att hantera. Munstycket som går att vrida 180 grader gör att du kan städa varje hörn. Och du kan enkelt underhålla borsten med enklicksknappen.

 

*Jämfört med en vanlig Soft Action-borste. Höjden reducerad från 64 mm till 52 mm (12 mm↓) och vikten reducerad från 760 g till 680 g (80 g↓).

Spray Spinning Sweeper

Rengör enkelt hårda golv med Spraysopmaskinen. Dubbla dynor roterar upp till 260 varv/min i 100 minuter* och är större och tyngre**. Du kan manuellt spruta mer vatten med den lättskötta 150 ml vattentanken. 

 

* Angiven drifttid gäller i vått läge när sopmaskinen är ansluten.
** Baserat på en jämförelse mellan Jet One-modellen och en 
konventionell sopmaskin: Borstvikt = 1,4 kg (med full vattentank)

jämfört med 1,02 kg. Storlek på dyna = 170π  jämfört med 150π .

Vad innehåller Bespoke Jet-paktet? 

Bespoke Jet inkluderar flera smarta tillbehör. Ingen städutmaning är för stor!

Sammanfattning

Bespoke Jet är enkel att använda genom hela städningen och du kan göra rent hela ditt hem på ett fulladdat batteri. Med tre olika munstycken kan du dessutom rengöra många olika ytor och nå svåråtkomliga utrymmen. Slutligen, om du väljer ett Bespoke Jet-paket tillkommer många smarta tillbehör som underlättar städningen ytterligare!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris