Laddar...

Guide till OBH Nordica-dammsugare

Låt oss ta en titt på dammsugare från välkända OBH Nordica. Varumärket har såväl sladdlösa som vanliga golvdammsugare i sitt sortiment.   

Air Force All-In-One 460

Tycker du också att det är jobbigt att dra runt på en stor dammsugare och behöva tänka på om sladden kommer räcka eller om du måste byta uttag? Då är Air Force All-In-One 460 dammsugaren för dig!

OBH Nordicas nya sladdlösa dammsugare kan dammsuga alla utrymmen mellan golv och tak. Alla typer av golv och mattor dammsugs enkelt och effektivt tack vare det motoriserade dammsugarhuvudet som passar alla typer av golv – du behöver inte ens justera några inställningar. Du klickar enkelt bort dammsugarhuvudet för att få en handdammsugare med lång räckvidd - perfekt för att hålla rent högt uppe på t.ex. lampor och hörn, men även för trängre utrymmen som kräver mer flexibilitet. Både dammsugarröret och den mindre handdammsugaren har integrerade och utbytbara borsthuvuden för att du inte ska behöva oroa dig när du dammsuger känsligare ytor som bord och andra möbler.

Bland de många medföljande tillbehören hittar du Mini-Turbo-borsten som effektivt samlar upp oönskat djurhår från textilmöbler som soffor och fåtöljer. Detta tack vare den motoriserade borsten.

Air Force All-In-One 460 hängs smidigt upp på väggen där den även laddas, detta betyder att du alltid har din dammsugare färdigladdad och nära till hands för städningen, det är inte längre jobbigt att snabbt dammsuga upp smulorna i köket. Den integrerade ledbelysningen gör att du enkelt kan säkerställa att det blir rent även på mörkare utrymmen som under soffan.
När du dammsugit klart är det enkelt att både tömma och rengöra dammbehållaren på Air Force All-In-One 460. Du frigör dammbehållaren med ett klick och dammfiltret plockas lätt ut för att sköljas i rinnande vatten.

OBH Nordica Silence Force 4A+

OBH Nordica Silence Force 4A+ är som namnet låter en mycket tyst och effektiv dammsugare. Med en ljudnivå på endast 66 decibel kan du dammsuga effektivt utan att störa andra i hemmet. OBH Nordica Silence Force 4A+ har en självstängande påse som filtrerar 99,99% av allt uppfångat damm.

Dammsugarhuvudet på Silence Force 4A+ ger bästa dammupptagningen på både mattor och hårt golv och med den medföljande Maxi-Turbo-borsten med integrerad borste samlar du enkelt upp hår från husdjur med ett drag över mattan. Eftersom husdjuren även ofta tar sig upp i soffor och andra textilmöbler följer även en Mini-turbo-borste med som fästs på slanghuvudet för att hund- och katthår smidigt ska kunna avlägsnas även från fåtöljer och soffor. Totalt medföljer 6 olika dammsugartillbehör för att underlätta renhållningen i alla utrymmen och platser.

Relaterade produkter

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här