En klockren dammsugare för det större hemmet

Nu är den här. Kraftfull, smart och smidig.

Electrolux introducerar Electrolux Ultimate 800 Bagged cleaner – deras “bästa dammsugare någonsin”.

Vi tar en närmare titt på fördelarna.

Electrolux Ultimate 800 Bagged cleaner är en dammsugare som inte kompromissar med prestanda eller hållbarhet. Med automatisk anpassning till olika ytor, stark sugkraft och smarta funktioner gör den städningen till en enkel och effektiv upplevelse.


Exceptionell prestanda och mångsidighet

Den kraftfulla och automatiskt anpassningsbara sugeffekten garanterar en grundlig rengöring på alla typer av golv. Enligt Electrolux har modellen den bästa rengöringsprestandan i sin kategori.


Dammsugaren är utrustad med ett nytt LED-munstycke som ger optimal synlighet under dammsugningen. Du ser enkelt dammet under soffan och smulorna under köksskåpen. Electrolux Ultimate 800 Bagged cleaner är dessutom utrustad med en digital display som visar inställningar, batterinivå och inte minst när det är dags att byta påse och filter.


Trött på att böja dig ner och ändra inställning på munstycket när du går från golv till matta? Det behövs inte. Funktionen AutoMode justerar automatiskt sugeffekten när underlaget ändras. Och smidigheten tar inte slut där. Sladdens räckvidd på 12 meter gör att du slipper byta kontakt när du rör dig från rum till rum. Det är bara att städa vidare!


Det finns fler hjälpande finesser: Munstycket av typen AllFloor Auto har trianglar av gummi undertill. Dessa gör att du inte “puttar” dammet framför dig. Istället slinker de in i munstycket och upp i dammsugaren – även damm som hamnat djupt ner i springor.

Hållbarhet och hälsa i fokus

Både dammsugaren och huvudmunstycket är tillverkade av upp till 48 % återvunnen plast, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ.


AutoMode-funktionen (som gör att du kan röra dig obehindrat över alla golvytor) sparar 46 procent av energin som annars skulle gått iväg i onödan. Du ska ju bara använda den sugeffekt som underlaget kräver.


Dammsugaren bidrar också till vår hälsa genom ett HEPA-filtrationssystem som fångar upp 99,999 % av mikroskopiska partiklar.

 

LÄR dig mer om dammsugaren från elon-sandra:

Slutsats

Electrolux Ultimate 800 Bagged cleaner är det perfekta valet för dig som letar efter en kraftfull, mångsidig och miljövänlig dammsugare. Den gör städningen till enklare och mer effektiv, och du kan vara säker på att ditt hem blir rent och friskt.


Summering: Funktioner för enklare städning

• AutoMode: Justerar automatiskt sugeffekten mellan olika golvtyper för maximal effektivitet och energibesparing.

• AllFloor Auto LED-munstycke: Innovativa gummitrianglar och mjuka borstar garanterar effektiv rengöring av alla typer av golv.

• HEPA-filtrationssystem: Fångar upp 99,999 % av mikroskopiska partiklar för ett renare hem.

• 3-in-1-verktyg och teleskoprör: Gör det enkelt att rengöra alla typer av ytor och hörn.

• Digital display: Visar inställningar och batterinivå.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris