Dammsugare

Electrolux Ultimate 800 EB81U1DB

  • Anpassar suget automatiskt
  • Filter renar luften effektivt
  • Skonsam mot alla golv
  • Lätt att parkera och förvara
  • Mångsidigt verktyg för alla hörn
Full produktbeskrivning
Pris
3 990 :-

Carekit på köpet!

När du köper dammsugaren EB81U1DB får du ett carekit fårn Electrolux på köpet (värde: 299:-). Carekitet skickas med i din beställning.

Gäller under perioden 11/3-2/6 2024. Vi reserverar oss för ev. tryckfel och slutförsljning.

Electrolux logo

Dammsugare Ultimate 800 EB81U1DB Electrolux

Upptäck hur Ultimate 800 EB81U1DB från Electrolux förvandlar städningen från ett måste till något enkelt och effektivt. Dammsugaren har kraftfull prestanda och ergonomisk design.

Automatiskt golvläge för effektiv dammsugning
EB81U1DB har ett munstycke som automatiskt anpassar sugeffekten beroende på ytan. Detta gör att du enkelt kan röra dig mellan de olika ytorna i hemmet och rummen då dammsugaren har en rengöringsradie på 12m.

Ett renare hem med högeffektiv filtersystem
Dammsugaren är utrustad med S-bag® som är ett tvättbart hygienfilter som möjliggör upp till 99,99% borttagning av partiklar >1 mikrometer och ger dig ett renare luftflöde. Dammsugarpåsen rymmer 5L och är enkel att avlägsna utan att damm släpps ut.

Dammsug utan att repa golvet
EB81U1DB är skapad för att vara skonsam mot ditt golv. Munstycket har små hjul, fjäderbelastade gummitrianglar och en mjuk borste för att säkerställa att ditt golv inte repas under städningen.

Integrerat parkeringsläge
Dammsugaren har ett horisontellt och vertikalt parkeringsläge som gör att du enkelt kan ställa ifrån dig dammsugare utan besvär.

3-in-1 verktyg
EB81U1DB kommer med ett mångsidigt verktyg som gör rengöring av små ytor och trånga utrymmen ännu enklare. Nu kan du enkelt komma åt allt damm i hörnen och hund- och katthåren i soffan.

LED-display
Dammsugaren har en LED-display och fjärrkontroll som gör att du smidigt kan välja effektnivå eller läge direkt från handtaget och sedan se den valda inställningen på LED-displayen på dammsugaren.

Energiinformation
Indikativ årlig energiförbrukning (kWh per år), baserat på 50 städtillfällen. Den faktiska årliga energiförbrukningen beror på hur maskinen används. Årlig energiförbrukning dammsugare (kWh/år) 24.5 kWh/år
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 69 dBa
Varumärke Electrolux
EAN 7333394018324
Allmänt
Färg Blå
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 5 liter
Indikator för byte av dammpåse Ja
Räckvidd (m) 12 m
Filtertyp HEPA tvättbart
Filterindikator Ja
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 312 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 507 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 240 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 7.72 kg
Vårt artikelnummer: 123773

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris