Tillbehör dammsugare

Electrolux ESKB1

  • Passar 800-serien
  • Effektiv dammfiltrering
  • Hemmet doftar friskt
  • Långvarigt motorfilter
Full produktbeskrivning
Pris
299 :-
Electrolux logo

Tillbehör dammsugare Total Care Kit ESKB1 Electrolux

När du letar efter det där lilla extra för att göra ditt hem så där härligt rent och fräscht, så är ESKB1 tillbehörssetet från Electrolux din bästa vän. Det är inte bara ett sätt att uppgradera din dammsugare; det är ett sätt att uppgradera ditt hem.

Vad får du med ESKB1?
I detta praktiska kit får du allt du behöver för att ta din städning till nya höjder. Du får fyra s-bag ultra long performance påsar som fångar upp damm effektivt, ett s-filter Hygiene™ för att säkerställa att luften i ditt hem är så ren som möjligt, fyra s-fresh påsar med cotton fresh-doft för att lämna ett behagligt doftande hem efter varje städning, och ett motorfilter som håller din dammsugares motor i toppskick.

Varför ESKB1?
Vad som gör ESKB1 så speciellt är kombinationen av effektivitet och enkelhet. Det är designat för att passa perfekt till Electrolux 800-serien, så du kan vara säker på att varje del kommer att fungera felfritt med din dammsugare. Installationen är busenkel, vilket innebär att du snabbt kan byta ut delarna och fortsätta med städningen.

Varumärke Electrolux
EAN 7332543998012
Allmänt
Färg Annan
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 165 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 125 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 240 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.37 kg
Vårt artikelnummer: 124493

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris