Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Philips HR3653/00 OBH Nordica Power rocket OBH Nordica Super Mix Stavmixer OBH Nordica Blender Freshboost OBH Nordica Blender BlendForce Glass OBH Nordica Smoothie Twister 6620 Smeg BLF01BLEU Smeg BLF01CREU Smeg BLF01PGEU Smeg BLF01RDEU Bosch MMB66G5M KitchenAid 5KSB1565EWH Electrolux ESB2700 Smeg BLF01WHEU Elvita CBB1004X Elvita CMB3504X Elvita CHB2351X Wilfa BL-800S Wilfa BPFD-1680GY Wilfa BBLSP-1800S

Blenders

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Blenders

Fixa snabbt en smoothie eller shake – att dricka hemma eller ta med! Med en blender kan du mixa, röra, hacka och krossa. Du kan lätt göra smoothies, milkshakes, smet och soppor. Många blenders klarar dessutom att krossa is och frusna bär enkelt.
Vi på Elon hjälper dig att hitta den blender just du har bäst nytta av.

En blender utgörs av en behållare/kanna och en enhet med en väldigt stark motor. Motorenheten driver ett par mycket slitstarka och vassa knivar. Dessa knivar tillsammans med hög effekt gör att en blender snabbt kan mixa ihop shakes eller smoothies även med frysta frukter och bär eller isbitar.

Alla modeller klarar emellertid inte att krossa is, vilket kan vara bra att tänka på när du väljer modell. Det är motoreffekten som avgör hur stark blendern är och således vad den klarar av. Ju högre effekt desto mer kan den användas till.

Vet du med dig att du kommer att använda dina blender i flera moment så kan det vara bra att köpa en som klarar av att köras länge, så att den inte riskerar att bli överhettad.

Du kan också använda blendern till att hacka t ex kryddor och nötter och till grönsakspuréer.

När du blandar flytande och fasta livsmedel är det viktigt att först hälla i vätskan i blendern och sedan tillsätta de fasta ingredienserna. På så vis finfördelas komponenterna bäst och du riskerar inte att hårda ingredienser fastnar under knivarna.

Blenderkannorna finns med olika volym, men rymmer oftast mellan 1-2 liter. Vissa är i glas och andra i plast. Vissa är värmetåliga och andra inte.

Vissa blenders har en mängd olika hastigheter och pulsfunktion, medan andra har en eller två hastigheter.

Hos oss på Elon hittar du blendern för just dina behov och din plånbok.

Läs också