Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation

Belysning

Vi på Elon hjälper dig att belysa ditt hem – både inne och ute, stort och smått. Vi har inomhusbelysning, utebelysning, våtrumsbelysning och ljuskällor. Till jul hjälper vi dig att ordna julstämning med julbelysning. Känn dig hemma hos Elon och låt oss fixa ljus och lampor för en mysig stämning i ditt hem.

Varje rum kräver sin typ av belysning både vad gäller funktion och stil. Kanske vill du styra din belysning trådlöst och på distans – då har vi smart belysning för dig. Hos ELON hittar du inomhusbelysning som bordslampor, fönsterlampor, bänkbelysning, golvlampor, lampfötter, lampskärmar, spotlights, taklampor, vägglampor, plafonder och mycket mer. Allt för att du ska hitta just den belysning som passar hos dig. 

För att njuta av och belysa trädgården året om finns olika sorters utomhusbelysning. Vi på ELON har bland annat markbelysning, fasadbelysning, lyktstolpar, spotlights, taklampor och belysningspollare. Vissa passar bäst som dekorationsbelysning och andra som funktionsbelysning. Mixa och matcha för att skapa mys och trygghet i din trädgård. Se till vilken typ av hus och trädgård du har och välj utebelysning efter det. Under sommarhalvåret kan du med fördel ta solen till hjälp och använda solcellsbelysning.

Bra ljus spelar stor roll i ett badrum. Du behöver varm, trivsam belysning för att skapa mysig miljö och en lugnande fristad.
Välplacerat badrumsljus ska också ge bländfri belysning vid rakning och sminkning. Välj därför badrumsbelysning och taklampor till ditt badrum så att du får en flexibel lösning som passar just dig och dina behov. Kanske ska du komplettera med dimmer? Vi på ELON har såväl vägglampor som taklampor till våtrum.

En ljuskälla är den källa som ljuset kommer ifrån i en armatur. Det kan vara ett lysrör, en halogenlampa, en glödlampa eller en LED-lampa.
I och med att den gamla glödlampan och glödljuset succesivt övergått till LED och lågenergi kan det vara svårt att veta vilken lampa du ska välja. Vi på ELON har ett brett utbud av ljuskällor för att du ska hitta det du söker. Kontrollera noga vilken sockel din armatur har så att du köper rätt ljuskälla.
Genom att byta ut dina glödlampor till LED kan du spara mycket pengar. Det gagnar även miljön eftersom LED förbrukar mindre energi och har betydligt längre livslängd.

Söker du en LED-list eller annan belysning som du inte finner i våra andra belysningskategorier så kanske du hittar den här.

När det närmar sig jul och advent har vi en fin tradition att tända upp julbelysning av olika slag. Det ger en ombonad känsla under den annars så mörka årstiden. Hos oss på ELON hittar du såväl adventsljusstake, julstjärna, julgran, julgransbelysning, ljusslinga, reservlampor och mycket mer. Välkommen in och mys!

Maxa julstämningen med julbelysning utan att ödsla energi. Välj LED-lampor – de är energisnåla och blir inte så varma, vilket gör dem perfekta i exempelvis julstjärnor i papper.
Kolla noga så att din utomhusbelysning är ämnad för utomhusbruk. Den måste ha rätt IP-klassning.
Det finns också olika ljustoner på LED-lampor – de kan ha ett varmare s k varmvitt ljus eller ett mer blåaktigt, kallare sken. Det kalla ljuset blir vackert mot snön.