Laddar...

Tips för led-lampor utomhus

Med led-belysning kan du skapa rätt stämning redan innan du klivit in genom dörren. Här är några tips och saker att tänka på när du ska sätta upp belysning utomhus.  

  1. Välj belysning med ett mjukt och varmt sken så blir din trädgård och uteplats en välkomnande och mysig plats.   
  2.  Mixa och matcha för att skapa mys och trygghet i din trädgård. Det behövs både dekorationsbelysning och funktionsbelysning. 
  3. Blanda gärna olika ljusstyrkor för att skapa ett djup i trädgården och välj hellre flera små ljuseffekter istället för en allmänbelysning. Elon erbjuder många olika modeller av vägglampor för utomhusbruk. Med hjälp av våra olika modeller med led kan du skapa effektfull fasadbelysning.  
  4. Provbelys med en ficklampa innan du sätter upp din belysning. På så sätt kan du se varifrån du vill att ljuset ska komma.
  5. Med ljusslingor kan du verkligen skapa stämning i mörkret och höja mysfaktorn. Du kan till exempel dekorera med ljusslingor och ljusnät i buskar och träd eller lägga en ljusslinga i en vas och ställa på utomhusbordet. Idag finns ett stort utbud av led-ljusslingor att använda i trädgården och på din uteplats.   
  6. Det är effektfullt att belysa buskar och träd i trädgården. På så sätt blir din trädgård till ett konstverk. Vi på Elon säljer till exempel trädgårdsspoten Sirius. En kraftig led-strålkastare som effektfullt lyser upp större träd och buskar med ett varmvitt ljus.

Relaterade produkter

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här