Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Electrolux PA91-404GY Electrolux PA91-604GY LightAir IonFlow Evolution Gold

Luftrenare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Luftrenare

Här hittar du Elons utbud av luftrenare. Vi har luftrenare i olika prisklasser och modeller som är rekommenderade av Astma- och allergiförbundet. Med en luftrenare skapar du bättre inomhusluft hemma!

Med en luftrenare skapar du ett skönare inomhusklimat hemma. Vi tillbringar faktiskt så mycket som 90 procent av vår tid inomhus, och för att vi ska må bra och för att motverka astma och allergier behöver inomhusluften vara fri från föroreningar.

Ta del av våra köpråd för att hitta den luftrenare som passar dig och ditt hem bäst. Flera av våra luftrenare är rekommenderade av Astma- och allergiförbundet.

Vilket rum ska din luftrenare stå i?

Bland det första du ska tänka på när du väljer luftrenare är vilka ämne du vill att din luftrenare ska kunna filtrera bort. Olika luftrenare filtrerar bort vissa ämnen bättre än andra. Våra luftrenare har effektiva filter som filtrera bort de minsta och mest envisa partiklar.

En annan viktig sak att ta hänsyn till är i vilket rum din luftrenare ska stå, och hur stort rummet är. Våra luftrenare passar för mindre rum på 30 kvadratmeter upp till riktigt stora rum på 130 kvadratmeter.

Ska du ha din luftrenare i sovrummet eller vardagsrummet? Tänk på att välja en luftrenare med låg ljudnivå så du inte störs av din luftrenare när du ska sova, titta på TV eller njuta av en god bok eller tidning.

Luftrenare som rekommenderas av Astma- och allergiförbundet

Flera av våra luftrenare är rekommenderade av Astma- och allergiförbundet, vilket gör dem speciellt anpassade för dig som har allergier. Våra luftrenare fångar upp bland annat upp kvalster från pälsdjur, dammkvalster, mögel, bakterier och rök.

Även om en luftrenare väsentligt förbättrar din inomhusluft kan den aldrig ersätta städning. Tänk på att välja bort heltäckningsmattor, svårtvättade textilier och försök hålla alla ytor öppna och lättstädade. Det kan även vara bra att välja en centraldammsugare eller en dammsugare med HEPA-filter.

Hjälp att hitta rätt luftrenare

Vet du inte vilken luftrenare du ska välja? Har du problem med allergier och behöver hjälp med vilka produkter du bör välja för att förbättra din inomhusluft? Kom in till din närmaste Elon-butik så hjälper vi dig att hitta den luftrenare och övriga produkter som passar dig och ditt hem bäst.