Luftrenare

Philips Luftrenare AC1214/10

  • Filtrerar 280 m³ luft/timme
  • Effektiv luftrening upp till 63 m²
  • Uppkopplad till app
  • Automatiska inställningar: Natt, normal och extra känslig
Full produktbeskrivning
Pris
4 188 :-
Philips logo

Liten och stark luftrenare

Många är ovetande om att inomhusluften i våra hem ofta är mer förorenad än luften utomhus. Det är därför extra viktigt att säkerställa att luften i ditt sovrum är ren från partiklar och allergener, som annars kan störa din skönhetssömn. Philips AC1214/10 är en luftrenare som ger dig renare luft i hemmet. Den är perfekt för sovrummet och har dessutom ett tyst nattläge som ger dig en behaglig sovmiljö. Nattläget minskar belysningen och fläkthastigheten när rummet är mörkt. Utöver det normala läget, finns även ett extra känsligt läge som effektivt reagerar på allergener i luften.
 
Effektiv filtrering
Luftrenaren filtrerar 280 m³ luft/timme och filtrerar bort 99,97 % av partiklar och allergener. Den har ett väldigt verkningsfullt filtreringssystem som filtrerar luften i tre steg via förfilter, kolfilter och HEPA-filter. Pollen, bakterier, damm och andra partiklar så små som 0,3 mikrometer filtreras bort. Luften renas naturligt utan att avge skadliga restprodukter som t ex ozon.
 
Fläkthastighet
Luftrenaren har automatiska inställningar för natt, normal och extra känslig. Du kan också välja själv vilken fläkthastighet du vill ha. Här finns fyra olika hastigheter – extra tyst till turbo.
 
AeraSense luftsensor
Proffsiga sensorer mäter luftkvaliteten inomhus och ställer in luftrenaren automatiskt för att du ska få en optimal rening. Du får också information om luftkvaliteten i realtid via ett allergiindex och via en ljusindikator. Du kan känna dig säker på att ha en hälsosam luft hemma.
 
Styr via app
Genom att ansluta luftrenare till appen Air Matters får du full översikt över din inomhusluft och kan kontrollera din luftrenare var du än är. Via appen får du information om utomhusförhållanden, pollenprognoser och aktuella föroreningar. Utifrån det får du tips om vad du bör tänka på. Appen är gratis. 
Varumärke Philips
EAN 8710103856405
Allmänt
Färg Vit
Antal lägen (st) 3
Ljudnivå min - max 32-62
Luftflöde (m³/tim) 280
Rekommenderad yta (m²) 63 m²
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Filtertyp Övrigt
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 325 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 210 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 543 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.345 kg
Vårt artikelnummer: 114658

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris