Luftrenare

Philips Luftrenare AC1214/10

  • Filtrerar 280 m³ luft/timme
  • Effektiv luftrening upp till 63 m²
  • Uppkopplad till app
  • Automatiska inställningar: Natt, normal och extra känslig
  • 99,97 % partikelfiltrering
  • Smart sensor övervakar luftkvalitet
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 3 888 :- Ordinarie pris 4 188 :-
Philips logo

Luftrenare AC1214/10 Philips

 
I tider då inomhusluftkvaliteten får allt mer uppmärksamhet, har Philips lanserat sin AC1214/10 luftrenare – ett kraftpaket utformat för att göra sovrumsluften renare och dina nätter lugnare. Med sin förmåga att filtrera ut 99,97 % av partiklar och allergener, står den här luftrenaren ut som en viktig investering för hälsomedvetna hushåll.

Tyst nattläge för ostörd sömn
Philips AC1214/10 går ett steg längre än traditionella luftrenare genom att erbjuda ett tyst nattläge. Detta läge minskar automatiskt både belysning och fläkthastighet i mörka rum, vilket säkerställer en störningsfri miljö för din skönhetssömn. För de extra känsliga erbjuder luftrenaren även ett särskilt allergenläge, som är särskilt utformat för att reagera på och neutralisera allergener.

Teknik som renar och informerar
Med en imponerande filtreringskapacitet på 280 m³ luft per timme står Philips AC1214/10 ut med sitt 3-stegs filtreringssystem. Förfilter, kolfilter och HEPA-filter arbetar tillsammans för att effektivt rena luften från pollen, bakterier, damm och partiklar så små som 0,3 mikrometer, allt medan den bevarar hemmets hälsosamma miljö utan skadliga biprodukter som ozon.

AeraSense luftsensor
Innovativa AeraSense-sensorer mäter kontinuerligt inomhusluftens kvalitet och justerar automatiskt luftrenarens inställningar för optimal luftrening. En realtidsljusindikator och ett allergiindex håller dig informerad om luftens kvalitet, vilket ger extra sinnesro.

Fjärrstyrning för modern bekvämlighet
Med WiFi-anslutning och kompatibilitet med den kostnadsfria Air Matters-appen, ger Philips AC1214/10 dig fullständig kontroll över luftkvaliteten i hemmet, oavsett var de befinner sig. Appen ger inte bara uppdateringar om inomhusluftkvaliteten utan även om utomhusförhållanden, pollenprognoser och aktuella föroreningar, samt erbjuder anpassade tips för att förbättra din hälsa och välbefinnande.
Varumärke Philips
EAN 8710103856405
Allmänt
Färg Vit
Antal lägen (st) 3
Ljudnivå min - max 32-62
Luftflöde (m³/tim) 280
Rekommenderad yta (m²) 63 m²
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Filtertyp Övrigt
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 325 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 210 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 543 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.345 kg
Vårt artikelnummer: 114658

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris