Luftrenare

LightAir Cellflow Mini

  • Filtrerar 45-100 m³ luft/timme
  • Effektiv luftrening upp till 20 m²
  • Rengör luften snabbt och effektivt från de mest skadliga partiklarna
Full produktbeskrivning
Pris
1 588 :-

Kompakt luftrenare som filtrerar 45-100 m³ luft/timme

LightAir CellFlow Mini är en luftrenare som är designad för att effektivt rengöra luften från de vanligaste föroreningarna i ett mindre rum, till exempel ett sovrum eller barnrum. CellFlow Mini har en kompakt design för enkel placering i ditt hem och är tillräckligt liten för att ta med dig när du reser. Den tar effektivt bort virus, föroreningar, pollen, rök, mögelsporer, djurallergener och fint damm.

Perfekt i sovrummet
Med sin mycket låga ljudnivå garanterar CellFlow Mini att du kan ha en perfekt natts sömn, fri från föroreningar, oavsett var du är. Den hanterar ytor upp till 20 m².

Jonisering och Eco Precision-filter
CellFlow luftrenare rengör luften effektivt från de vanligaste skadliga partiklarna genom en kombination av jonisering och ett unikt Eco Precision-filter. Jonisering innebär att den gör att partiklarna i luften blir negativt laddade, medan Eco Precision Filter är positivt laddat. På detta sätt fångas partiklar effektivt i filtret på samma sätt som en magnet fungerar. Eco Precision-filter är också smart tillverkat av återvunnet material och håller upp till tre gånger längre än konventionella filter.

Effektiv filtrering
CellFlow-tekniken rengör effektivt din luft från 99,99 % av föroreningar ända ner till PM0.1. Det återvinningsbara filtret har 18 månaders livslängd.

Varumärke LightAir
EAN 7350037071409
Allmänt
Färg Vit
Rekommenderad yta (m²) 20 m²
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Filtertyp ECO Precision
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 210 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 93 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 216 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.2 kg
Vårt artikelnummer: 114682

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris