Luftrenare

Ozoneair Plus

  • Bäst lämpad för större utrymmen upp till 60 m²
  • Neutraliserar mögel, bakterier och virus
  • Helautomatisk
Full produktbeskrivning
Pris
5 990 :-

Ozoneair Clean 60 - Ta bort dålig lukt och mögel med en knapptryckning

Med vanlig städning kan du inte nå varje skrymsle och vrå. Ozoneair Clean fyller hela utrymmet med ozon och angriper dålig lukt där den gömmer sig: under golvet, innanför väggar, i tyger och textilier. Gör som över 40.000 nöjda kunder och testa Ozoneair idag!

ELIMINERA MÖGEL, BAKTERIER OCH ALLERGEN:

Du kan fullständigt sterilisera ett rum med det koncentrerade ozon som genereras av denna enhet. Bakterier, mögel och allergener kan inte överleva i närvaro av så mycket ozon. Det fungerar även på mögel som är djupt förankrat i dina byggmaterial.

AKTIV SYRETEKNIK FÖR ATT TA BORT OBEHAGLIG LUKT SNABBT:

Denna högkvalitativa, svensktillverkade ozongenerator producerar en gas som bryter ner luktföreningar. Till skillnad från konventionella rengöringsmetoder kan den nå djupt in i möbler, mattor, golv och till och med väggar. Även rökskadade rum luktar fräscht igen.

AUTOMATISK OPTIMERING:
Ozoneair är den enda ozongeneratorn med "Integrated Intelligence" - en automatiserad funktion som helt eliminerar gissningar. Det gör det lättare att använda ozon än någonsin tidigare. Tryck bara på "Start" så kommer maskinen automatiskt att beräkna rätt inställningar.

SÄKERT FÖR GUMMI, PLAST OCH ELEKTRONIK:
Ozonet som genereras av Ozoneair kommer inte att skada något i ditt hem, inklusive gummiprodukter, plast och elektronik. Medan andra generatorer snabbt kan oxidera och skada dessa material, håller Ozoneair dem säkra.

100 % PENGAR TILLBAKA-GARANTI MED 5 ÅRS GARANTI:
Ozonair är övertygade om att du kommer att uppskatta fördelarna med Ozoneair, så de låter dig prova det utan risk. Om du inte är helt nöjd i alla avseenden, returnera den bara inom 14 dagar till Ozonair. Det stöds också av en 5 års garanti.

Varumärke Ozoneair
EAN 7350135490010
Allmänt
Färg Svart
Rekommenderad yta (m²) 60 m²
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 170 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 280 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 290 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.5 kg
Vårt artikelnummer: 255A490010

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris