Laddar...

Fem populära bröllopspresenter för hemmet

Ska du gå på bröllop men vet inte vad du ska ge brudparet? Kanske saknar du en önskelista eller någon bröllopsresa att bidra till. Vi listar fem presenttips som garanterat kommer att uppskattas av det nygifta paret.  

Från fina glas till snygga och användbara köksprylar, dessa populära bröllopspresenter är perfekta att ha i vardagen och de kommer att hålla i många år.  

Stavmixer 

Stavmixer är en av de mest uppskattade hjälpredorna i köket eftersom den är enkel att använda, rengöra och tar inte så mycket plats i kökslådorna. Ge bort en stavmixer i bröllopspresent och hjälp brudparet att laga goda och hemlagade måltider på bara några minuter. 

Här hittar du våra stavmixers.

Retroinspirerade brödrostar från Smeg 

Om brudparet gillar långa frukostar så är dessa retroinspirerade brödrostar från Smeg ett bra alternativ. De finns i flera olika färger och står sig dessutom snyggt framme på köksbänken.     

Se olika brödrostar från Smeg. 

Champagneglas 

Skåla för kärleken i champagneglas! Ge brudparet fler tillfällen att fira sina stora stunder med snygga champagneglas från bland andra Villeroy & Boch samt Chef & Somelier. Som en liten bonus tål vissa av våra champagneglas maskindisk, så paret slipper bråka om vem som ska göra disken efteråt.   

Till våra champagneglas!

Espresso & kaffemaskiner

Råd bot på de sura frukostminerna och se till att paret får i sig sitt älskade morgonkaffe. Ge bort en espresso - och kaffemaskin i bröllopsgåva och hjälp dem att få en bra start på dagen – och resten av deras liv. 

Se våra espresso - och kaffemaskiner här.

Osäker på vilken maskin du ska välja? För mer inspiration, läs vår stora guide till kaffemaskiner. 

Bestick

Ge bort bestick i tidslös stil som passar lika bra till vardagen som för speciella tillfällen. Dessa bestick ger en vacker touch till deras middagsbord. 

Se vårt utbud av bestick.

Läs mer: Så dukar du upp till fest – våra bästa dukningstips.

Ge bort ett presentkort 

Är du lite osäker på vilken färg som passar bäst på kaffebryggaren eller brödrosten? Köper du ett presentkort hos oss är du nästintill garanterad att mottagarna blir nöjda.

Lär dig mer om våra presentkort här. 

Öka ljusglimtarna i vardagen 

Ge bort en gåva som bidrar till de små stunderna. Skratten vid frukostbordet. De bästa vännerna som kommer över på middag. En ny milstolpe som måste firas. Tänk efter vad brudparet vill ha för någon slags vardag ihop, och ge dem något som de behöver. Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att fira kärleken tillsammans med det nyblivna brudparet, och att din bröllopspresent räcker i många år. 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här