Populära bröllopspresenter för hemmet

Ska du gå på bröllop men vet inte vad du ska ge brudparet? Kanske saknar du en önskelista eller någon bröllopsresa att bidra till. Vi listar presenttipsen som garanterat kommer att uppskattas av det nygifta paret.  

Ge bort en gåva som bidrar till de små stunderna. Skratten vid frukostbordet. De bästa vännerna som kommer över på middag. En ny milstolpe som måste firas. Tänk efter vad brudparet vill ha för någon slags vardag ihop, och ge dem något som de behöver. Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att fira kärleken tillsammans med det nyblivna brudparet, och att din bröllopspresent räcker i många år. 

Smidig stavmixer 

Stavmixer är en av de mest uppskattade hjälpredorna i köket eftersom den är enkel att använda, rengöra och tar inte så mycket plats i kökslådorna. Ge bort en stavmixer i bröllopspresent och hjälp brudparet att laga goda och hemlagade måltider på bara några minuter. 

Här hittar du våra stavmixers.

Retroinspirerade brödrostar från Smeg 

Om brudparet gillar långa frukostar så är dessa retroinspirerade brödrostar från Smeg ett bra alternativ. De finns i flera olika färger och står sig dessutom snyggt framme på köksbänken.     

Se olika brödrostar från Smeg. 

Lyxiga champagneglas 

Skåla för kärleken i champagneglas! Ge brudparet fler tillfällen att fira sina stora stunder med snygga champagneglas från bland andra Villeroy & Boch samt Chef & Somelier. Som en liten bonus tål vissa av våra champagneglas maskindisk, så paret slipper bråka om vem som ska göra disken efteråt.   

Till våra champagneglas!

Espresso- och kaffemaskiner med guldkant

Råd bot på de sura frukostminerna och se till att paret får i sig sitt älskade morgonkaffe. Ge bort en espresso - och kaffemaskin i bröllopsgåva och hjälp dem att få en bra start på dagen – och resten av deras liv. 

Se våra espresso - och kaffemaskiner här.

Osäker på vilken maskin du ska välja? För mer inspiration, läs vår stora guide till kaffemaskiner. 

Klassiska bestick

Ge bort bestick i tidslös stil som passar lika bra till vardagen som för speciella tillfällen. Dessa bestick ger en vacker touch till deras middagsbord. 

Se vårt utbud av bestick.

Läs mer: Så dukar du upp till fest – våra bästa dukningstips.

Livets soundtrack

Ett trivsamt hem har flera beståndsdelar. En riktigt bra ljudmiljö är en av dem! Ge de nygifta en exklusiv högtalare med smarta finesser att ljudsätta både små och stora stunder med. Att ljudprodukterna är fina att titta på skadar inte heller. 

Upptäck alla högtalare. 

Större TV-upplevelser 

Satsa på en bröllopspresent som är allt annat än fyrkantig! Flera av livets minnesvärda stunder händer framför teven; från det avslappnande myset tillsammans efter jobbet till den pulshöjande fotbollsmatchen. Luska lite i förväg om hur brudparets TV-behov ser ut, kanske är det dags för ett maffigt hemmabiosystem till filmälskarna, en tavelliknande skärm till inredningsfantasterna eller en knivskarp OLED-teve för gamingparet?

Till våra TV-apparter. 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris