Stavmixer

Bosch MSM67166

  • 750 W
  • VarioChopper och ballongvisp
  • Hållbara och extra vassa QuattroBlade-knivar
  • Låg vikt och ergonomisk design
  • 12 hastighetslägen
Full produktbeskrivning
Pris
1 590 :-
Bosch logo

Stavmixer MSM67166 ErgoMixx 750 W Bosch

Bosch ErgoMixx MSM67166 är en högkvalitativ och stark stavmixer med ballongvisp och VarioChopper. Stavmixern är perfekt för den som vill ha en kraftfull och användarvänlig stavmixer med tillbehör. 

Hemlagade rätter med hjälp från VarioChopper och ballongvisp
Letar du efter tillbehöret som hjälper till snabbt och enkelt varje dag? Med VarioChopper hackar du nötter, ost, iskuber m m från fint till grovt - helt efter ditt behov. Med ballongvispen vispar du äggvitor, grädde eller blandar en lös smet.

Extra kraftfull för att klara svårare uppgifter
Den kraftfulla och tillförlitliga motorn på 750 W jobbar tyst och nästan vibrationsfritt även vid högsta hastighet – oavsett om du hackar grönsaker, blandar en dryck eller mixar en soppa. Väldigt bekvämt att ha till hands för hemlagad mat.

Effektiva knivar som blandar och mixar med bästa resultat
En av de unika egenskaperna hos Bosch MSM67166 är att den har en så kallad "QuattroBlade"-teknologi, vilket innebär att den har fyra blad som rör sig åt olika håll för att säkerställa en jämn och krämig mixning. Detta gör att du kan mixa och blanda olika råvaror på ett enkelt och effektivt sätt, utan att behöva oroa dig för att det blir klumpar eller ojämnt resultat. De hållbara och extra vassa knivarna QuattroBlade mixar och blandar effektivt och snabbt. Klarar även större mängder utan problem.

Bekväm och säker att använda
Mixa och blanda har aldrig varit smidigare. Tack vare den låga vikten, ergonomiska utformningen med gummerat handtag och lättillgängliga knappar garanteras bekväm och säker användning.

Inställbar hastighet i 12 steg
Du har kontroll över den exakta hastigheten för varje uppgift. Oavsett om du ska göra en soppa, sås, aioli eller göra en majonnäs – välj enkelt en av de 12 hastigheterna för önskat resultat. Om det snabbt behövs extra kraft så finns en turbo-knapp.

Mixerbägare
Ska du mixa en mindre mängd? Mixerbägaren är perfekt för att först mäta upp och sedan mixa i. Tack vare locket förvaras det mixade i kylskåpet direkt i bägaren utan att behöva föras över till annan förvaringsbägare.

Smidigt klickfäste
Rengöring ska vara enkelt och gå snabbt. Tack vare klickfästet tas mixerfoten och tillbehör enkelt loss från motordelen för rengöring under rinnande vatten eller för att diskas i maskin.

Sammantaget är Bosch MSM67166 en av de bästa stavmixrarna som finns på marknaden, med en mängd avancerade funktioner som hjälper till att ge dig den mest effektiva och användarvänliga mixupplevelsen.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 750 W
Spänning (V) 230 V
Varumärke Bosch
EAN 4242002860572
Allmänt
Färg Svart
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 2 st
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 12 st
Turbofunktion Ja
Pulsfunktion Nej
Steglös hastighetsreglering Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 55 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 62 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 393 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.4 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.6 kg
Vårt artikelnummer: 118514

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris