Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Asko W20848.W / T2088H.W Asko W40868C.W/T4088HD.W Grundig GWN 59E673 C/GTNE 38E265GC Cylinda FTA 5576 / TVP 5571

Tvätt- & torkpaket

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Tvätt- & torkpaket

Här finns Elons utbud av paket med tvättmaskin och torktumlare. Vi vill hjälpa dig att hitta ett tvätt- och torkpaket som passar dina behov. Fördelen med att välja ett av våra tvätt- och torkpaket är att du får två maskiner som matchar, och fungerar utmärkt som komplement till varandra.

Energi- & vattenförbrukning

En av de primära sakerna att ta hänsyn till är maskinernas energimärkning. Energiklass A+++ är den mest skonsamma mot både miljön och din plånbok.

När det gäller tvättmaskiner är givetvis vattenåtgång också något som kan vara bra att tänka på. Denna beräknas på 220 tvättar per år, med både 40- och 60-gradersprogram, på ett sätt som motsvarar en genomsnittlig användning.

Annat som kan vara bra att tänka på

De flesta tvätt- och sköljmedel är parfymerade. Därför kan det vara bra för dig med lite känslig hud att försäkra dig om att maskinen du har i åtanke, sköljer tvätten lite extra effektivt.

Andra aspekter som kan vara viktiga för dig kan vara att maskinerna håller en låg ljudnivå, eller att tvättmaskinen centrifugerar ordentligt. Detta är särskilt viktigt om du tumlar tvätten efteråt, då det förkortar torktiden avsevärt samtidigt som det sparar energi eftersom torktumlaren inte behöver arbeta lika hårt.

Typer av torktumlare

Torktumlare kan delas in i tre huvudgrupper – kondenstumlare, frånluftstumlare och värmepumpstumlare. De har alla sina fördelar, men det är enkelt att lista ut vilken typ som passar sig bäst för dina behov.

En frånluftstumlare ställer t ex lite andra krav på ventilation, medan en kondenstumlare inte behöver någon ventilation alls, och därför passar utmärkt i en lägenhet. Torktumlare med inbyggd värmepump återanvänder däremot sin egen värme och sparar energi på det viset.

Om du fortfarande har svårt att välja, eller är osäker vilket paket som passar bäst för dig, så är du alltid välkommen att kontakta din närmsta Elon-butik för lite vägledning. De flesta erbjuder även både hemleverans och installation.