Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Elvita CTS3190V Vänster Elvita CTS5190V höger Cylinda TS 190 ECO V Elvita CTS1190V Vänster Elvita CTS3190V Elvita CTS1190V Höger Elvita CTS5190V Vänster

Torkskåp

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Torkskåp

Ett torkskåp är perfekt för dig som snabbt behöver torka ytterkläder, skor och vantar – utan att behöva tvätta eller rengöra dem innan. Ett torkskåp är även ett bra alternativ till torktumlaren i tvättstugan om du har kläder som inte bör tumlas. Vi har torkskåp i olika modeller och prisklasser från välkända varumärken. Hitta ditt nya torkskåp hos Elon!

Torkskåp – perfekt för aktiva och barnfamiljen

Blöta ytterkläder och grusiga kängor och stövlar är vanliga inslag i en barnfamiljs vardag. Med ett torkskåp blir kläderna snabbt torra och är redo för nästa omgång med lek. Häng in kläderna på kvällen så är de garanterat torra till nästa dags skola eller dagis.

Blöta, skitiga skor eller leriga ytterkläder efter cykelturen eller löpningen är inget man vill slänga in i torktumlaren. Med ett torkskåp torkar dina skor snabbt och skonsamt, perfekt för dig som springer eller cyklar året runt oavsett väder. Borsta av kläderna efter att de torkat så kan du använda dem igen.

I groventrén, hallen eller tvättstugan?

Beroende vad du vill använda ditt torkskåp till så kan de placeras på olika ställen i hemmet. Tänk på att ha den i det rum behovet är störst.

Vill ni använda torkskåpet främst för att torka ytterkläder bör den placeras i hallen eller groventrén ni oftast går in igenom. På så vis slipper ni dra in grus och väta i huset. Om du enbart vill använda torkskåpet för att torka tvätt bör den såklart placeras i tvättstugan.

Torka skonsamt med torkskåp

Om du har mycket kläder som inte får torktumlas är ett torkskåp ett bra alternativ till en torktumlare. Kläderna torkar skonsammare, och råkar du glömma kvar kläderna i torkskåpet är det ingen risk att de skrynklas.

I ett torkskåp får det plats mycket kläder. 4-5 kilo och en hängmeter på upp till 20 meter är vanligt. Idag är många torkskåp ”smarta”. Torkskåpet känner av när kläderna är torra och stänger då av sig själv. Du slipper slösa på ström i onödan.