Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation

Vitvaror

Diska energisnålt och tidseffektivt med en diskmaskin från ELON. Vi har diskmaskiner för olika storlek på hushåll och i olika prisklasser. Vi hjälper dig att hitta just din diskmaskin baserat på din smak och dina önskemål, oavsett om du letar efter en vit eller rostfri diskmaskin, integrerad eller fristående.

Vi tillhandahåller även tillbehör som underlägg, diskmaskinsrengöring och maskindiskmedel.

Förvara dina livsmedel tryggt och säkert i kyl och frys. Vi har kylskåp, frysskåp, kombiskåp med kyl och frys, frysboxar, side-by-side samt vinkylar och partycoolers. Välkända varumärken säkerställer att dina livsmedel får bästa möjliga förhållanden. Vi på ELON hjälper dig att hitta det som passar ditt hem och dina behov.

Vi har också tillbehör som t ex överskåp och underlägg.

En köksfläkt tar hand om fett, fukt och matos. Köksfläktar finns i olika utföranden beroende på vart du ska placera den och om du bor i villa eller lägenhet. Vi har ett brett utbud av köksfläktar både för köksö, vägghängning och underbyggnad under köksskåp. 

Självklart säljer vi också filter och andra tillbehör.

I ett kök behöver du givetvis ha möjlighet att tillaga och värma maträtter. Här finner du inbyggnadshällar, inbyggnadsugnar, mikrovågsugnar och spisar. Välj med omsorg ut de produkter som matchar dig, dina behov och ditt kök. Vi på ELON ser till att du blir nöjd med din investering.

Vi hjälper dig att få din tvätt ren och torr på ett sätt som passar dig. Hos ELON hittar du både tvättmaskiner, torktumlare, tvätt/torkar och torkskåp. Tvättmaskinerna finns med självdosering och torktumlarna har smarta sensorer som känner av när tvätten är torr. Ingen onödig förbrukning med andra ord.

Givetvis tillhandahåller vi också pelarmontage och andra smarta tillbehör som hjälper dig i ditt tvättutrymme.