Uppskattade presenter till den nyblivna studenten

Sjung om studentens lyckliga dar! Ska du gå på student-eller examensfirande men känner dig som ett frågetecken kring vad du ska köpa till den blivande studenten? Här är presenttipsen som kommer uppskattas av vilken student som helst.

Kanske är det snart dags att lämna boet och flytta hemifrån. Prylar till hemmet är alltid ett säkert kort och kommer garanterat komma till användning. 

 

Köksknivar

En riktigt bra kökskniv kan ta matlagningen till helt nya höjder. Oftast svarar stora kockar att en bra kniv är det viktigaste redskapet i köket. Ge studenten en fin kökskniv eller ett komplett knivset att briljera med när den lagar mat.

Här hittar du våra köksknivar.

 

Porslin

Det är något speciellt med att ställa in sitt första porslin i köksskåpen i sitt nya hem. Tallrikar, skålar och serveringsfat är sådant som alltid kommer behövas och som det dessutom går att sätta en personlig prägel på. Köp ett startset med tallrikar eller skäm bort studenten med ett riktigt vackert serveringsfat. 

Se vårt utbud av porslin här. 

 

Vinglas

Ge bort stilrena och klassiska vinglas. Föredrar personen vitt eller rött vin? Anpassa glasen efter personens vinpreferens eller slå på stort med champagneglas för extra festliga tillfällen. 

Till våra vinglas!

 

Kaffebryggare 

Finns det något viktigare än morgonkaffet för en student? Köp en kaffebryggare och rädda många tentaperioder framöver. De högkvalitativa kaffebryggarna från Moccamaster är kända för att brygga kaffe snabbt och de finns i flera olika färger och utföranden.

Se olika kaffebryggare från Moccamaster.

 

Stekpanna

En stekpanna kanske inte låter mycket för världen men faktum är att det ett av de redskap som kommer användas flitigast i vardagen. En riktigt bra stekpanna underlättar matlagningen enormt.

Läs mer: Stekpanna – guide till olika material

Kolla in våra stekpannor här. 

Laptop

Ska studenten plugga vidare efter gymnasiet? Då är en smidig och funtktionell laptop en perfekt present! Vi har laptops i olika prisklasser och för olika behov.

Spana in våra laptops.

 

Hörlurar 

Ett par riktigt bra hörlurar är lika viktiga under pluggsessionen som i löparspåret. Ge bort en multifunktionell studentpresent att älska länge!

Läs mer: Hörlurar med sladd – detta är fördelarna 

Upptäck vårt breda sortiment med hörlurar. 

 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris