Laddar...
Köksredskap, glas och porslin/Stekpannor Satake Stekpanna 28cm Svart 118333
Köksredskap, glas och porslin/Stekpannor Satake Stekpanna 28cm Svart 118333
Köksredskap, glas och porslin/Stekpannor Satake Stekpanna 28cm Svart 118333
Stekpanna

Satake Stekpanna 28cm

  • Ø 28 cm
  • Lättviktsgjutjärn med Honeycomb PPG Xylan plus-beläggning
  • Tål ugnstemperaturer upp till 250 °C
Full produktbeskrivning
599 :-

Stekpanna 28 cm Satake

Lättviktsgjutjärn
Satakes serie stekpannor har fantastiska egenskaper. Stekpannorna är tillverkade i lättviktsgjutjärn med Honeycomb PPG Xylan plus-beläggning. Den knottriga ytan gör att råvaran inte fastnar i pannan och ger utmärkt stekyta. Stekpannan kombinerar de suveräna egenskaperna hos en gjutjärnspanna med fördelarna av non-stick-beläggning.

Mångsidig stekpanna
Det fördelaktiga valet av lättviktsgjutjärn är dess mångsidighet. Materialet tillåter att koka, woka, fritera och steka alla sorters råvaror. Gjutjärn håller höga och precisa temperaturer och stekpannan är snabb att justera temperaturen upp och ner på.

Perfekt stekyta
Till skillnad från stekpannor med jämn yta fördelar Satake stekpannor olja eller smör jämt över hela stekytan. Den unika ytan ”Honeycomb” fördelar också värmen jämt så att det blir samma tillagningsgrad över hela stekpannan. Honeycomb-mönstret tillsammans med non-stickbeläggningen ger stekpannan otroligt bra egenskaper. Perfekt stekyta med mindre olja eller smör samt att råvarorna inte fastnar.

Kan användas i ugn
Stekpannan tål ugnstemperaturer upp till 250 °C.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Satake
EAN 7340039201164
Färg Svart
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 280 mm
Vårt artikelnummer: 118333

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här