Laddar...

Julklapp till pappa – våra bästa tips!

Letar du efter julklapp till din pappa? Överraska honom med den perfekta gåvan i jul. I den här guiden delar vi våra bästa tips på julklappar till pappa – allt från teknik- och inredningsprylar till personvårdsprodukter och köksapparater. 

Julklappstips till pappa

Samsung Galaxy Tab A7

Den här surfplatta från Samsung passar pappan som älskar att luta sig tillbaka i soffan med mobilen och läsa nyheterna, spela spel, surfa och kolla på streamingtjänster. Med en större skärm bli upplevelsen snäppet bättre. Tab A7 är enkel att använda och du kan till och med personifiera svepningarna på surfplattan för en helt unik användarupplevelse.

Här hittar du surfplattan från Samsung!

samsung surfplatta som julklapp till pappasamsung surfplatta som julklapp till pappa

Skrivbordslampa Trix från Airam 

Arbetar din pappan hemifrån? Då är det här den perfekta julklappen till honom. Snygg och funktionell arbetsbelysning som inte tar upp mycket plats och som tack vare sin skruvanordning enkelt kan fästas vid bordskanten. En praktisk och omtänksam gåva som definitivt kommer uppskattas av pappa.

Här hittar du skrivbordslampan från Airam!

Skrivbordslampa Trix från Airam som julklapp till pappaSkrivbordslampa Trix från Airam som julklapp till pappa

Tefal Access Steam First

Tycker din pappa om att resa? Då ska du köpa julklappen som är perfekt för resor: en resvänlig steamer! Oavsett om han reser i jobbet eller gillar att åka på semesterresor kommer han uppskatta att kunna hålla sina kläder skrynkelfria. Överraska pappa med en steamer från Tefal som kan användas både hemma och när han är på resande fot.

 

Här hittar du steamern från Tefal! 

Tefal Access Steam First - steamer till pappa i julklappTefal Access Steam First - steamer till pappa i julklapp

OBH Nordica InfinyForce Pro Stavmixer

Om din pappa älskar att laga mat men saknar en stavmixer är det hög tid att ge honom en så att han kan ta sin matlagning till nästa nivå. Stavmixern från OBH Nordica har flera tillbehör såsom visp, minihackare och majonnäsvisp.

Här hittar du OBH Nordica-stavmixern! 

OBH Nordica InfinyForce Pro Stavmixer - julklapp till pappaOBH Nordica InfinyForce Pro Stavmixer - julklapp till pappa

Philips HD9255/90 Connected Airfryer

Låt pappa ta sin matlagning till nya nivåer med en airfryer - den bästa hjälpredan i köket! Den här modellen från Philips har 13 olika tillagningsfunktioner och kan dessutom styras och övervakas med hjälp av mobilen.

Här hittar du airfryern från Philips!

Philips HD9255/90 Connected - airfryer som julklapp till pappaPhilips HD9255/90 Connected - airfryer som julklapp till pappa

Jamie Oliver Knivset med 6 knivar 

Är din pappa en hemmakock? Då ska du definitivt ge bort ett knivset! Det här Jamie Oliver-setet innehåller en kockkniv, santoku, förskärare, brödkniv, kökskniv, skalkniv och ett träblock i FSC-certifierat akacia.

Här hittar du knivsetet från Jamie Oliver!

Jamie Oliver Knivset med 6 knivar - julklapp till pappaJamie Oliver Knivset med 6 knivar - julklapp till pappa

Skäggtrimmer från Braun 

Om din pappa har skägg och är i behov av en skäggtrimmer är Beard Trimmer BT7320 den perfekta valet. Med sina 39 längdinställningar kan han forma, styla och trimma sitt skägg precis som han vill - pappa kommer tacka dig!

Här hittar du skäggtrimmern från Braun!

braun skäggtrimmer som julklapp till pappabraun skäggtrimmer som julklapp till pappa

OBH Nordica Blender Twister Go

Gillar pappa att gå till gymmet? Om han prioriterar sin hälsa med rörelse och hälsosam mat kan en blender vara något för honom. Ge bort en smoothieblender från OBH Nordica som enkelt mixar ihop en nyttig smoothie. Twister Go kommer med två smidiga take away-flaskor som gör att pappa smidigt kan ta med sig sin smoothie till gymmet eller när han är på språng.

Här hittar du blendern från OBH Nordica!

obh norica blender twister go - perfekt julklapp till pappan som älskar smoothiesobh norica blender twister go - perfekt julklapp till pappan som älskar smoothies

Vad är en bra julklapp till pappa?

När du ska ge pappa en julklapp får du inte glömma att utgå från hans intressen och personlighet. Den perfekta julklappen till pappa är en personlig julklapp som han kan se att du har lagt tid på att välja ut specifikt för honom. 

Om din pappa gillar att baka surdegsbröd, bullar eller andra bakverk kan en köksmaskin eller stavmixer vara en passande gåva. Om han älskar teknikprylar kommer han nog uppskatta en ny surfplatta i julklapp - och arbetar han hemifrån kan du ge honom en funktionell men stilren bordslampa.

Presentkort funkar också som julklapp!

Har du fortfarande svårt att bestämma dig för vad du ska köpa? Presentkort är alltid ett säkert kort och passar dessutom utmärkt som gåva för den som bor långt bort. Besök din lokala Elon-butik och köp presentkortet hos oss!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här