Julklappstips till den som älskar mat och bak!

Har du någon nära dig som behöver en julklapp och som också råkar älska att stå i köket? Här kommer några julklappstips för den som gärna ägnar sig åt matlagning och bakning:

 

STAVMIXER

den schweiziska armékniven

Stavmixern kan sägas vara lite av kökets motsvarighet till en schweizisk armékniv. Den går att använda till det mesta – till att mixa så klart men även för att hacka och vispa med. Har du en vän eller bekant som inte har en stavmixer? Ge henne eller honom en i julklapp! Det kan mycket väl bli en gåva som kommer att komma till användning dagligen.

Här hittar du stavmixers i olika prisklasser.

AIRFRYER

gör hälsosammare pommes!

Att bli mer hälsosam är ett inte helt ovanligt nyårslöfte. Med en airfryer går det att göra chips och pommes frites på ett lite mer hälsosamt sätt än med en traditionell fritös då det inte krävs lika mycket olja. Pommes och chips är inte det enda som kan tillagas i en airfyer. För den som har lite extra tid i köket finns möjlighet att experimentera med allt från kladdkaka till vegansk morotsbacon.
Hjälp någon på traven att klara sitt nyårslöfte – och upptäcka ett nytt sätt att laga mat – genom att ge bort en airfryer i julklapp!

Här ser du vårt sortiment av airfryers.

BLENDER

räddaren i köket

Ännu ett tips på julklapp som kan hjälpa till att göra 2022 till ett hälsosamt år! En blender är en riktig räddare i köket. Med den går det snabbt att slänga ihop frukost och mellis i form av näringsrika smoothies. Men den är även användbar för till exempel soppor eller för att smyga ner lite linser i pannkakssmeten för att få i barnen protein. Har du någon i din närhet som inte har denna eminenta köksmaskin i sitt hem? Ge bort en i julklapp!

Här hittar du blenders i olika prisklasser.

KÖKSMASKINEN

fixar alla bröd- och bulldegar

Varje kök förtjänar en ordentlig köksmaskin. Alltså en så där riktigt stor och tung maskin som ser till att du får bästa degen till bullarna eller frukostfrallorna. Men visste du att många moderna köksmaskiner också har en massa tillbehör som gör att du också kan mala kött, vispa maränger, pressa citroner och riva råkost! Ge bort en riktigt proffsig köksassistent i julklapp till någon som du gillar!

Här hittar du alla våra köksmaskiner.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris