Julklappstips till hemmajobbaren

Hur kan man muntra upp den som är fast i hemmakontoret? Man köper så klart en julklapp som gör hemmajobbandet roligare och bättre! Här är 5 julklappstips till hemmajobbaren:

 

LUFTFUKTARE

Håll luften fräsch på hemmakontoret

En bra kvalitet på inomhusluften är ingen dålig julklapp att få för den som tillbringar större delen av dygnet hemma! Framförallt under vinterhalvåret är det vanligt att luften inne blir för torr och i sin tur kan göra ögon och slemhinnor torra och irriterade. En alltför torr inomhusluft kan också leda till att vi lättare drar på oss förkylningar, då även luftrören har lättare att bli irriterade när de är torra. 

Ge bort en luftfuktare i julklapp till någon som du tror skulle må bra av ett mer hälsosamt inomhusklimat!

Se alla våra luftfuktare här.

KAFFEBRYGGARE

Unna dig gott kaffe även hemma

Gott kaffe är något de flesta vill ha på sin arbetsplats. Klart kaffet ska vara lika gott på hemmakontoret! Kanske är det dags att uppgradera bryggaren hemma hos någon du känner. Med en snabb bryggare som till exempel en Moccamaster blir kaffet klart på nolltid – perfekt när det bara är ett par minuter kvar till nästa Teams-möte. 

Det kan ju aldrig bli fel att köpa en kaffebryggare i julklapp!

Här hittar du alla våra kaffebryggare.

KAFFEKVARN

För kaffebönsnörden

Kanske finns det inget behov av en ny kaffebryggare. Då kan en kaffekvarn vara det lilla extra som krävs för att få en god kopp java framför skärmen. Kaffekvarnar finns i olika varianter, men det de har gemensamt är att de maler ner hela kaffebönor till kaffepulver. Gör någon när och kär till en riktig kaffeconnaisseur med ett kit bestående av en kvarn och en påse bönor.

Se vårt utbud av kaffekvarnar här.

Här hittar du kaffebönor.

PHILIPS HUE STARTPAKET

Smart belysning för hemmet

Alla har inte ett arbetsrum hemma. För många är arbetsplatsen placerad i kök eller vardagsrum. Ett tips på julklapp till den som kan behöva bättre arbetsbelysning i sitt hem är ett startkit med smart belysning. Med smart belysning blir det enkelt att styra ljuset från en kallare arbetsbelysning för fokus under arbetstid till en varm och stämningsfull belysning när arbetsdagen är slut.

Se smart belysning från Philips Hue här.

HÖRLURAR

förbättra hemmajobbet med bra ljud

När många möten är digitala och telefonmötena är fler än irl-möten kan det vara värt att satsa på ett par rediga hörlurar. Trådlösa gör det möjligt att röra sig och dessutom slipper man trassel med sladdar. Den inbyggda mikrofonen gör dessutom att man slipper bekymmer med ljudet – man kanske till och med låter extra proffsig!?

Spana in våra hörlurar här.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris