5 julklappar till den som behöver rå om sig själv

Behöver du julklappstips? Här har vi samlat 5 julklappar till de som du vill skämma bort lite extra och som du tycker ska njuta av egentid:

HÅRKLIPPARE

när frisyren ska hållas kort

Har någon i din närhet en kortklippt frisyr som behöver toppas var 4–6:e vecka för att hålla sig snygg? Istället för att springa till frisören i tid och otid kanske hen kan få sig en hårtrimmer i julklapp? Du kanske till och med kan ge bort dina egna tjänster som frisör i samma paket? Eller ge bara en ofrivilligt långhårig vän möjligheten att klippa sig själv hemma med en hårklippare.

Här hittar du alla våra hårtrimmers.

MASSAGEPISTOL

unna rygg och axlar lite lyx

Att ta sig till massage har kanske inte varit högst upp på att-göra-listan i år. Med en massagepistol kan vardagen bli lite lyxigare – och dina stela muskler lite gladare. En bonus med denna apparat är att den både lindrar muskelstelhet och förbättrar blodcirkulationen. Ge en massagepistol i julklapp till någon du tycker om!

Här hittar du alla våra massagepistoler!

 

STEAMER

fixa snygga kläder på ett kick!

Även mjukiskläder, eller lounge wear, ser bäst ut utan skrynklor. Med en steamer blir det enkelt att snygga till favoritplaggen utan att behöva plocka fram strykbrädan. Att ånga sina kläder är ett skonsamt sätt att släta ut tyget och dessutom tar den bort ytligt smuts så du slipper tvätta kläderna så ofta. En steamer kommer garanterat till användning när skjortor och blusar kan behöva snyggas till i sista minuten.

Ge en vän en steamer i julklapp!

 

JUICEMASKIN/RÅSAFTCENTRIFUG

Fixa vitaminrika juicer i vinter!

Under vintermånaderna kan man känna sig lite tröttare och slöare än vanligt - då kan en vitaminbomb vara det perfekta sättet att kickstarta dagen! Testa till exempel vårt recept på ingefärsshots. I Elons utbud hittar du juicemaskiner, citruspressar och råsaftcentrifuger i olika prisklasser. Välj och vraka bland varumärken som Wilfa, Philips och Smeg. 

Ge en vän en juicemaskin i julklapp!

 

AKTIVITETSKLOCKA

för bättre koll på hälsan

Ett bra sätt att komma i gång med mer rörelse, eller få bättre koll på hur sömnen fungerar är att investera i en aktivitetsklocka eller en smart watch. De finns i många olika prisklasser, och loggar steg, kalorier och sömn - och en del är så smarta att du inte ens behöver en mobil! Oavsett modell, så är vi säkra på att många blir glada över en aktivitetsklocka.

Här hittar du våra smart watches.

 

BONUSTIPS: ROBOTDAMMSUGARE

man mår bättre när det är rent

Att ha det rent och snyggt hemma är bra för välbefinnandet. Med en robotdammsugare blir det enkelt att snabbt och effektivt städa och du kan syssla med annat. 
Överraska en vän eller släkting med en dammsugare i jul.

Här hittar du hela vårt sortiment av robotdammsugare.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris