Julklapp till mamma – våra bästa tips!

Letar du efter julklapp till din mamma? Överraska henne med den perfekta gåvan i jul. I den här guiden delar vi våra bästa tips på julklappar till mamma – smarta prylar till både hemmet och trädgården, allt från värmefilt och hörlurar till grästrimmer och pizzaugn!

Julklappstips mamma

Fungo 22 FRÅN Globen LightNINIG 

Gillar du din mamma att frossa i de senaste inredningstrenderna? Då kommer hon att älska lampan, Fungo 22 Special Edition, från Globen Lightning. Den flörtar med en trendigt retroinspirerad estetik samtidigt som den skapar en varm och personlig atmosfär med sitt bruna glas med små luftbubblor i.

Kaffebryggare Severin Café Caprice 

Ge mamsen godare kaffe – precis så som hon vill ha det. Kaffebryggaren Café Caprice KA5762 från Severin erbjuder två olika kaffeprofiler; välj mellan mild och balanserad kopp kaffe eller en stark aromatisk kopp. Det borstade stålet gör kaffebryggaren stilsäker, lättskött och hållbar.  

Gjutjärnsgryta Sabor Creme – 121106

Den är vacker, pålitlig och rejäl. Med gjutjärnsgrytan från Sabor vet du att du ger bort något som kommer att uppskattas om och om igen – i flera generationer. Kanske är du näst på tur?

Värmeborste Remington CB9800

Ge bort en smidigare hårvårdsrutin som ger perfekt resultat varje gång! High tech-värmeborsten Remington CB9800 och dess AI-teknologi säkerställer rätt temperatur efter hårets egna stylingbehov. När mamma använder värmeborsten läser den inbyggda sensorn av hårets temperatur 8x per sekund och lär sig om hennes hår och stylingteknik.

HörlurarNA "los angeles" från Urbanista

Varför inte ge bort lite välförtjänt avkoppling till mamma? Med trådlösa hörlurarna, Los Angeles, och deras aktiva brusreducering, kan hon försvinna in i sin egen värld. Den banbrytande teknologin, Powerfoyle™, gör dessutom att mammas nya favoritlurar laddas med hjälp av ljus, både utomhus och inomhus. 

Värmefilt HD 75 Nordic FRÅN Beurer

Ge bort årets mysigaste julklapp! Beurer HD 75 Nordic är en supermjuk värmefilt tillverkad av skön fleece. Den är dessutom lättskött, säker och med 6 olika temperaturlägen får mamma en optimal komfort. 

Blender Smeg Smeg PBF01CREU

Stil från 50-talet och innovationer från idag samas i Blender PBF01CREU från Smeg. Blendern har en kraftfull motor på 300 W och den kan både blanda och krossa, vilket gör tillagning av soppor som smoothies till en enkel match. Till kommer också två rymliga flaskor i delvis återvunnet material. 

Eltandborste Oral-B iO4s

Den bästa julklappen är den som används. Oral-B:s eltandborste, iO4s, kommer att göra tandborstningen smidigare, skonsammare och mer effektiv. Med funktioner som smarta trycksensorer och mikrovibrerande borststrån är dålig munhälsa ett minne blott.

Beställ din julklapp idag eller besök din lokala Elon-butik för att köpa den perfekta julklappen till mamma!


Vad är en bra julklapp till mamma? 

När du ska välja julklapp till din mamma får du inte glömma att utgå från hennes intressen och personlighet. En bra julklapp till mamma är en julklapp som känns personlig. 

Om din mamma älskar att motionera och tillbringa tid på gymmet kan ett par bluetooth-hörlurar vara en passande gåva. Om hon istället älskar att arbeta i trädgården och därefter koppla av med en kopp kaffe på altanen kan det vara fint att ge henne trädgårdsverktyg som kan hjälpa henne med trädgårdsarbetet eller en ny kaffebryggare som brygger fantastiskt kaffe. 

Presentkort funkar också som julklapp!

Har du fortfarande svårt att bestämma dig för vad du ska köpa? Presentkort är alltid ett säkert kort och passar dessutom utmärkt som gåva för den som bor långt bort. Besök din lokala Elon-butik och köp presentkortet hos oss!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris