Laddar...

Julklapp till mamma – våra bästa tips!

Letar du efter julklapp till din mamma? Överraska henne med den perfekta gåvan i jul. I den här guiden delar vi våra bästa tips på julklappar till mamma – smarta prylar till både hemmet och trädgården, allt från värmefilt och hörlurar till grästrimmer och pizzaugn!

Julklappstips mamma

Wilfa kaffebryggare CM4B-A100 i rostfritt stål

Om din mamma är en stor kaffeälskare kan det inte gå fel med en funktionell och stilren kaffebryggare. Överraska henne med vår bäst i test-vinnare från Wilfa eller upptäck någon av våra andra kaffebryggare i olika prisklasser. 

Här hittar du Wilfa kaffebryggaren!

wilfa kaffebryggare som julklapp till mammawilfa kaffebryggare som julklapp till mamma

Urbanista Los Angeles hörlurar

Bluetooth-hörlurar med nästintill oändlig speltid. Lurarna laddas nämligen med hjälp av solljus och är därmed alltid igång. Det är den perfekta julklappen för mamman som älskar att lyssna på musik - både inom- och utomhus. Den här modellen har dessutom en Active Noise Cancelling-funktion som stänger ute oljud. 

Här hittar du hörlurarna från Urbanista Los Angeles!

Urbanista Los Angeles hörlurar som julklapp till mammaUrbanista Los Angeles hörlurar som julklapp till mamma

Samsung Galaxy Watch 4

Älskar din mamma att träna? Då är en smartklocka perfekt för henne! Med en smartklocka från Samsung kan hon följa sina aktiviteter och sin hälsodata. Det i sin tur kommer göra hennes träning roligare - särskilt om hon gillar att träna i grupp och vill kunna utmana och tävla med sina vänner direkt med Galaxy Watch4.

Här hittar du smartklockan från Samsung!

samsung galaxy watch 4 - smartklocka som julklapp till mammasamsung galaxy watch 4 - smartklocka som julklapp till mamma

Grästrimmer EasyGrassCut från Bosch

Tycker din mamma om att arbeta i trädgården? Då är det hög tid att uppgradera hennes trädgårdsverktyg med en funktionell grästrimmer. EasyGrassCut klipper både gräs och ogräs - och tack vare sin ergonomisk utformning är den enkel och smidig att hantera. 

Här hittar du grästrimmern! 

köp grästrimmer från bosch som julklapp till mammaköp grästrimmer från bosch som julklapp till mamma

Systemkamera Panasonic Lumix GX80

Gillar dina mamma att ta bilder? Om hon har ett stort fotointresse kan det vara dags att investera i en ordentlig systemkamera. Överraska henne med en Panasonic-kamera i julklapp och se mammas ansikte lysa upp när hon inser att årets familjebilder kommer vara av högsta kvalitet!

Här hittar du systemkameran!

Systemkamera Panasonic Lumix GX80 som julklapp till mammaSystemkamera Panasonic Lumix GX80 som julklapp till mamma

Smart belysning från Philips Hue

För den teknikintresserade mamman som älskar att inreda med belysning (särskilt under vinterhalvåret) är smart belysning en fantastisk julklapp. Läs mer om hur den här typen av belysning fungerar och hur den installeras i ditt hem.

Här hittar du all smart belysning från Philips Hue!

smart belysning från philips hue som julklapp till mamma smart belysning från philips hue som julklapp till mamma

Värmefilt Beurer HD 75 Nordic 

En elektrisk värmefilt är den perfekta presenten som din mamma kan få i julklapp om hon är en person som gillar att mysa i soffan med en god bok eller film. Den här otroligt mjuka filten från Beurer kommer garanterat förbättra lässtunderna i vintern!

Här hittar du värmefilten!  

Värmefilt Beurer HD 75 Nordic - julklapp till mammaVärmefilt Beurer HD 75 Nordic - julklapp till mamma

Pizzaugn från Bertello

Är din mamma en hemmakock? Då ska överväga att ge henne en pizzaugn. Det är den bästa julklappen för någon som älskar att grilla och laga mat. Ge mamma möjligheten att imponera på middagsgäster med hemlagad pizza! 

Här hittar du pizzaugnen!

Beställ din julklapp idag eller besök din lokala Elon-butik för att köpa den perfekta julklappen till mamma!

Vad är en bra julklapp till mamma? 

När du ska välja julklapp till din mamma får du inte glömma att utgå från hennes intressen och personlighet. En bra julklapp till mamma är en julklapp som känns personlig. 

Om din mamma älskar att motionera och tillbringa tid på gymmet kan ett par bluetooth-hörlurar vara en passande gåva. Om hon istället älskar att arbeta i trädgården och därefter koppla av med en kopp kaffe på altanen kan det vara fint att ge henne trädgårdsverktyg som kan hjälpa henne med trädgårdsarbetet eller en ny kaffebryggare som brygger fantastiskt kaffe. 

Presentkort funkar också som julklapp!

Har du fortfarande svårt att bestämma dig för vad du ska köpa? Presentkort är alltid ett säkert kort och passar dessutom utmärkt som gåva för den som bor långt bort. Besök din lokala Elon-butik och köp presentkortet hos oss!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här