Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation

Julbelysning

När det närmar sig jul och advent har vi en fin tradition att tända upp julbelysning av olika slag. Det ger en ombonad känsla under den annars så mörka årstiden. Hos oss på ELON hittar du såväl adventsljusstake, julstjärna, julgran, julgransbelysning, ljusslinga, reservlampor och mycket mer. Välkommen in och mys!

Maxa julstämningen med julbelysning utan att ödsla energi. Välj LED-lampor – de är energisnåla och blir inte så varma, vilket gör dem perfekta i exempelvis julstjärnor i papper.
Kolla noga så att din utomhusbelysning är ämnad för utomhusbruk. Den måste ha rätt IP-klassning.
Det finns också olika ljustoner på LED-lampor – de kan ha ett varmare s k varmvitt ljus eller ett mer blåaktigt, kallare sken. Det kalla ljuset blir vackert mot snön.

Adventsljusstakar, eller elljusstakar som vi också kallar dem, finns i många olika skepnader. Oftast med sju eller fem ljus, men även andra antal. Elljusstakarna ställer vi oftast fram i våra fönster till den första advent och de finns numera i många olika stilar. Här kan du välja ut en som passar just ditt hem.

Fullända ditt julhem med dekorationer som kransar, akrylfigurer, lysande julbyar och dylikt.

Även om en levande julgran är det optimala för julkänslan med sin doft och genuina känsla, så finns det ju lägen när det passar betydligt bättre med en konstgjord julgran. Du kanske t ex bor trångt, är allergisk eller har nyfikna och klättrande husdjur.

En julgran är ingen riktig julgran utan belysning. Det är belysningen och annat pynt som skiljer den från en vanlig gran. Julgransbelysningen ger granen ett stämningsfullt sken.

Julstjärnor med belysning hänger vi gärna upp eller ställer i våra fönster till första advent.
Dessa stjärnor finns i en mängd olika material, modeller, storlekar, färger och prisklasser. Stjärnorna finns med lampfot och med upphäng. 

Lys upp i vintermörkret med ljusnät och ljusdraperier. Lägg ett ljusnät över busken eller trädet och få en jämn och fin spridning av lamporna.

En ljusslang blir extra effektfull att sätta runt t ex ett balkongräcke.

En batteridriven ljusslinga är väldigt flexibel, eftersom du inte är bunden till något eluttag. Vi har batterislingor för både inomhusbruk och utomhusbruk.

Inomhusslingor för anslutning till 230 V.

Dekorera med en ljusslinga inne och skapa härlig stämning när mörkret tränger sig på. Ljusslingor kan du använda året om.

Skapa mysig stämning med ljusslingor till balkongen och trädgården.

Pynta balkongen, terrassen och trädgården med ljusslingor. Vi har även ljusslingor som du kan styra via app.

Ibland är olyckan framme och du behöver komplettera din julbelysning med nya lampor. Här finner du reservlampor till ljusslingor och elljusstakar.

Söker du ljusmanschetter till elljusstaken, julgransfot, sladd till julstjärnan eller kanske en luciakrona eller tärnljus? Här hittar du det och mycket mer.