Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Vi har tvättmaskiner från Asko med professionell prestanda och mycket låg energiförbrukning. Några av de bästa tvättmaskinerna i världen. Beställ idag på elon.se

Askos tvättmaskiner är några av de bästa, mest hållbara och miljövänliga i världen. De har alltid ren, enkel och naturlig skandinavisk design med enkla, tydliga reglage och kontrollpaneler. Våra tvättmaskiner från Asko passar utmärkt för professionella verksamheter och kan även korrigeras för anslutning till tvåldosering och myntautomater.

Professionell prestanda & mycket låg energiförbrukning

Hos Elon hittar du professionella tvättmaskiner från Asko som är speciellt anpassade för att klara hårda krav, med en förstärkt, robust konstruktion, starka motorer, hög värmeeffekt och kortare tvättider. De har flexibla programmeringsmöjligheter (upp till hela 28 program) och kan därför lätt anpassas till olika användningsområden, till exempel mopptvätt, desinfektion eller andra specialprogram. Våra Asko tvättmaskiner uppfyller kraven från offentliga myndigheter vad gäller hygien och även den professionella användarens krav på användarvänlighet, hållbarhet, driftsekonomi och miljövänlighet.

Enkel installation & underhåll med Asko tvättmaskin

En tvättmaskin från Asko har alltid en användarvänlig kontrollpanel med tydlig text och enkla funktioner. Dessutom är den enkel att installera och underhålla, så att du snabbt kan komma igång. Du kan även korrigera tvättmaskinen för att användas med tvåldosering och myntautomater. En professionell Asko tvättmaskin lämpar sig utmärkt i miljöer som städföretag, studentbostäder, vårdhem och liknande.

Tvättmaskiner och torktumlare för hemmet

Slitstarka professionella tvättmaskiner och torktumlare för verksamheter

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här