Laddar...
Hitta din produkt
Varumärke
 1. Miele 1 vara
Visa alla Visa färre
Pris
Visa alla Visa färre
Färg
 1. Vit 1 vara
Visa alla Visa färre
Typ av tvättmaskin
 1. Frontmatad 1 vara
Visa alla Visa färre
Ljudnivå (dBa)
Visa alla Visa färre
Tvättkapacitet (kg)
Visa alla Visa färre
Display
 1. Ja 1 vara
Visa alla Visa färre
Energiklass
 1. A 1 vara
Visa alla Visa färre
Sortera utifrån
Visar 1
 1. Tvättmaskin Miele WCG370WCS NDS LW PWashs&9kg Vit 32511545780
  Tvättmaskin Miele WCG370WCS NDS LW PWashs&9kg
  16 190 :-
  QuickPowerWash och SingleWash – snabbt och bästa tvättresultat
  Ej webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
  Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Visar 1

Hos oss hittar du tvättmaskiner från Miele. Mieles tvättmaskiner har lång livslängd, tvättar perfekt rent och har många smarta funktioner som gör arbetet i tvättstugan till en fröjd.

Mieles tvättmaskiner är byggda för att hålla länge och ta hand om dina kläder på absolut mest skonsamma sätt. Dessutom gör dem rent utan att slösa på onödiga resurser. Med Miele får du en pålitlig tvättmaskin som håller i många år framöver.

En tvättmaskin som sparar pengar och miljö

Mieles tvättmaskiner har många energisnåla egenskaper och funktioner. Motorn är stark, tyst och drar minimalt med energi. Dessutom känner maskinen av hur mycket tvätt som finns i trumman och anpassar mängden vatten och el efter det. Vissa av modellerna har EcoFeedback som visar exakt hur mycket el och vatten du förbrukar.

Inga hål eller noppor på dina kläder

En tvättmaskin från Miele är alltid utrustad med en trumma som är extra skonsam mot dina kläder. Trummans utformning gör att kläderna glider runt mjukt. Du slipper tråkiga noppor och riskerar inte att trumman drar upp hål i dina kläder. Väljer du en modell med skrynkelreducering blir dina kläder slätare och du slipper krävande strykjobb.

Tvättmaskin för alla typer av tvätt och fläckar

Med en Miele tvättmaskin kan du välja bland en mängd olika program särskilt utformade för alla typer av tvätt. Det finns snabbprogram, standardprogram och program för textilier som siden, ylle, träningskläder, skjortor, dun, jeans m.m. På några modeller kan du välja fläckprogram för tuffa fläckar som rödvin, choklad eller gräs. Knappa in typ av fläck så sköter tvättmaskinen arbetet själv.

Miele tvättmaskiner har en livslängd på 20 år

Miele ställer höga krav på att deras tvättmaskiner ska hålla länge. Därför testas de hårdare än någon annan tvättmaskin på marknaden. Deras maskiner testas 10 000 timmar, vilket motsvarar en livslängd på 20 år. Med Miele får du en tvättmaskin med riktigt hög kvalitet.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här