Laddar...

QuickDrive

 

Nu kan du få mer tid över till annat. Detta genom att tvätta dina kläder lika rena men på halva tiden. Allt är möjligt med nya Samsung QuickDrive.

Tvättar lika rent – på halva tiden

Det här är för dig som vill ägna mindre tid till att tvätta. Den nya tvättekniken QuickDrive halverar tvättiden utan att kompromissa med resultatet. Hemligheten är effektivare tvätt- och sköljmetoder samt en ny trumma som reducerar centrifugeringstiden.

 

Den skonsamma trumman består av en huvudtrumma som är försedd med en bakplatta som rör sig, i samma eller motsatt riktning från huvudtrumman. Därmed blir vattenflödet i trumman mer effektivt och tvättmedlet tränger djupare in i tyget och du får ett utomordentligt tvättresultat på kortare tid.

Din egna, personliga tvättexpert

Tvättmaskiner med QuickDrive kan kopplas upp mot WiFi så att du kan styra och övervaka tvätten via en app i din smartphone. I appen hittar du Q-Rator som har flera smarta funktioner som gör tvättandet smidigare.
 

Där hittar du din egna, personliga tvättexpert som rekommenderar de mest passande tvättprogrammen för din tvätt. Du kan enkelt ställa in när tvätten ska vara klar så att det passar din vardag. Dessutom finns en praktisk och snabb felsökningstjänst som identifierar eventuella problem hos din tvättmaskin.

Utmärkt tvättresultat, minsta möjliga ansträngning

Auto Optimal Wash hjälper till att tvätta dina kläder på ett så optimalt sätt som möjligt, samtidigt som du behöver anstränga dig så lite som möjligt. Här kan du se hur.

 

Maskinen väger tvätten för att bedöma hur mycket som finns i trumman.
Utifrån mängden tvätt tillsätts optimal vattenmängd.
Den patentskyddade sensorn fastställer smutsighetsgraden på tvätten.
Det automatiska doseringssystemet säkerställer rätt mängd tvätt- och sköljmedel.

Rent i lägre temperaturer

Med ecobubble-tekniken blandas tvättmedlet med vatten och luftbubblor innan det når kläderna. Tekniken gör att tvättmedlet löses upp och skapar ett skum som enklare tränger in i kläderna. Vilket gör att du kan få ett rent resultat även i lägre temperaturer.

 

Få en andra chans

En tvättmaskin med AddWash ger dig en andra chans om du exempelvis glömt att lägga i en strumpa i maskinen. Med AddWash kan du enkelt lägga in plagg under pågående tvätt. Pausa tvättprogrammet och öppna luckan. Det är även möjligt att lägga i plagg som du endast önskar skölja eller centrifugera.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här