Laddar...

Lyxig påskpizza med lax, dill & kapris

Påsk + pizza = sant! Genom att toppa din pizza med läckerheter som lax, rom och dill, får du det bästa av två världar. Funkar lika bra på buffén som brunchen! 

 

4 portioner:

2 färdiga pizzadegar, gärna med surdeg

2 dl crème fraiche

2 rödlökar

200 g riven västerbottensost

 

Topping:

Lax, rökt eller gravad

Färsk dill

Kapris

Extra lök

Eventuellt rom eller avokado

Salt & peppar

 

Sätt ugnen på 225 grader, eller tänd pizzaugnen

Kavla ut degen på plåtar. 

Skiva löken och stek mjuk i lite smör.

Bred ut crème fraiche på pizzorna och strö över ost och lök.

Grädda tills de fått fin färg (Pass på! I en pizzaugn är pizzan klar inom en minut).

Toppa med exempelvis lax, kapris, skivad lök och dillkvistar. Servera genast!

 

Relaterade produkter

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här