Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Wood's 8012804 Wood's DSC50FM Wood's 8012805 Wood's P-CV8005 Wood's SW38FX Wood's SS7002 Wood's DS40 Canvac CAF1101V

Avfuktare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Avfuktare

Vill du förebygga problem med fukt och få en bättre inomhusluft är en luftavfuktare en klok investering. Här hittar du effektiva luftavfuktare i olika prisklasser, med olika kapacitet och anpassade för olika typer av rum och utrymmen.

Med en luftavfuktare kan du få fräschare inomhusluft och du minskar risken för mögel, röta, svamp eller problem med kvalster.

Några tips inför ditt köp av luftavfuktare

Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga, källare, badrum, sommarstuga, garage eller krypgrund. Det kan vara bra att först kontrollera fukten med en hygrotermometer. Här hittar du funktionella hygrotermometrar. Olika luftavfuktare är anpassade för olika utrymmen, se till att köpa den variant som passar bäst i just ditt fall.

Torka din tvätt snabbare

Vill du snabba på torkningen av din tvätt i tvättstugan fungerar en luftavfuktare alldeles utmärkt för det. Har du plats att hängtorka din tvätt är det nämligen mer energismart att använda en luftavfuktare för att skynda på torkningen, än om du skulle torka tvätten i en torktumlare (i energiklass C).

Störs du lätt av ljud?

En luftavfuktare låter alltid lite när den är igång. Störs du lätt av ljud rekommenderar vi att du tittar lite extra på informationen om ljudnivån.

Topptestade luftavfuktare

Se till att ta del av oberoende tester om du är intresserad av vilka luftavfuktare som fått bra omdömen. Flera av de luftavfuktare vi har i vårt utbud har fått bäst i test.

Ta hand om din luftavfuktare

För att din luftavfuktare ska fungera optimalt måste bland annat luftfilter rengöras då och då och vattenbehållaren måste med jämna mellanrum tömmas på vatten (om den inte har slanganslutning till golvbrunn).

Läs igenom manualen till din luftavfuktare innan du sätter igång den första gången. I manualen hittar du också information om hur du bäst sköter just din luftavfuktare.