Takskärm

Watt & Veke Ellipse 65cm vit-linne T096501

  • Skapar en mjuk och inbjudande känsla
  • Höjd 25 cm / Ø 65 cm
  • Komplettera med valfritt takupphäng
Full produktbeskrivning
Pris
2 999 :-
Watt & Veke logo

Takskärm Ellipse 65 cm - vit T096501 Watt & Veke

Letar du efter en takskärm med mjuka former som skapar ett behagligt allmänljus i ditt hem? Då är Watt & Veke takskärm Ellipse i vitt linnetyg det perfekta valet!

Mjuk och inbjudande
Watt & Veke takskärm Ellipse ger ditt hem ett fint och mjukt allmänljus som sprider sig över hela rummet. Takskärmen har en mjuk form och är tillverkad i vitt linnetyg som silar ljuset fint. Den passar perfekt för vardagsrum, sovrum eller hall där du vill ha en varm och inbjudande atmosfär.

Enkel installation
Takupphängning och ljuskälla köpes separat, så du kan välja det som passar din stil och smak. Watt & Veke takskärm Ellipse är lätt att montera på takupphängningen och ger ditt hem enkel och elegant belysning.

Perfekt storlek
Med en höjd på 25 cm och en diameter på 65 cm passar takskärmen Ellipse perfekt i de flesta rum. Dess mjuka form och vita linnetyg ger en behaglig och avslappnad känsla som passar alla inredningsstilar.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Varumärke Watt & Veke
EAN 7340040230276
Allmänt
Färg Vit
Material Linne
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Färg, specificerad Finish White
Ljuskälla ingår Nej
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 250 mm
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 650 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.5 kg
Vårt artikelnummer: 121674

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris