Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Whirlpool OKZ9 6280 SPM WH / SMC 654 F/B Whirlpool OKZ9 6280 SPM IX / SMC 654 F/B

Inbyggnadspaket ugn & häll

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Inbyggnadspaket ugn & häll

Här är vårt sortiment av noggrant framtagna inbyggnadspaket med både ugnar och hällar. Perfekt när du investerar i ett nytt kök.

Vilken inbyggnadsugn är rätt för dig?

När det kommer till inbyggnadsugn så kan du låta dina matlagningsambitioner vägleda dig i ditt val. Om du gillar att baka så ska du kanske fokusera på ugnar med varmluftsfunktion eftersom brödet då gräddas helt jämnt. En del av dessa ugnar har även specifika program för just detta. Om du är en hemmakock av det lite mer entusiastiska slaget, som inte accepterar något annat än perfektion varje gång, så rekommenderar vi att du sneglar åt ugnar med inbyggd termometer.

Det finns även inbyggnadsugnar med integrerad mikrofunktion. Detta gör inte bara ugnen mångsidig – det tillåter det dig även att spara rejält med utrymme eftersom du inte kommer behöva en separat mikrovågsugn. Flera av inbyggnadsugnarna i vårt sortiment är även busenkla att rengöra tack vare pyrolys, katalys eller ångrengöring.

Att välja mellan keramisk- eller induktionshäll

Vid valet av inbyggnadshäll så kommer du först behöva ta ställning till om du vill ha en keramisk häll, eller en med induktion. En keramisk häll är långsammare, men avger samtidigt restvärme efter den stängts av. Något du kan utnyttja för att spara energi.

Induktionshällar reagerar blixtsnabbt – både när det kommer till att få upp värmen, som att den blir svalnar i samma ögonblick du slår av hällen. De är ofta utrustade med exempelvis booster-funktion – för supersnabb uppkokning, eller variabla kokzoner där hällen anpassar värmens omfattning efter kokkärlet du använder. Denna finess sparar energi samtidigt som du inte riskerar att bränna dig eftersom värmen avgränsas till ytan där den behövs.

Värt att tänka på ur energi- & säkerhetssynpunkt

Energimärkningen är tydligt redovisad på alla våra paket, så du vet vad du kan vänta dig i form av energieffektivitet. Om du ofta lagar mat med små barn runt dig så är en inbyggnadsugn med luckspärr att rekommendera. Kanske en som dessutom har en värmeskyddad ugnslucka, som håller sig sval på utsidan.

Eftersom vi är måna om att du ska känna dig trygg i ditt köp så erbjuder vi 5 års garanti på flera av våra inbyggnadspaket med ugn och häll. Håll därför utkik efter symbolen för 5 års garanti.