Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Whirlpool ART 9812 / A+ SF Electrolux ENN2812BOW Whirlpool ART 6612 Husqvarna QRT526I Samsung BRB260034WW/EF Husqvarna QT231I Whirlpool ARZ 005 / A+ Whirlpool AFB 1840 Whirlpool AFB 828 Whirlpool ARG 18082 A++ Husqvarna QR341I Electrolux EUC2245AOW

Kyl & frys inbyggnad

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Kyl & frys inbyggnad

Vi har ett stort sortiment av kyl- och frysskåp för inbyggnad. Utmärkt när du är på jakt efter skåp som verkligen smälter in i din köksplan – helt integrerade, med dörrar som matchar övrig köksinredning.

Kyl & frys – integrerade eller för inbyggnad

Du kanske har byggt nytt, renoverat eller bara vill ha ett kök där alla delar harmoniserar estetiskt med rena linjer. Inbyggda kyl- och frysskåp ger dig flexibilitet och låter dig sätta en personlig prägel på ditt kök. Något som är möjligt genom att den hör typen av kyl- och frysskåp är anpassade för att fungera i stängda ytor, till skillnad från fristående skåp.

Att göra ett energieffektivt val

Ett tips när du är väljer kyl eller frys, är att du håller utkik efter vilken energiklass de olika kandidaterna har. Detta är ett val som kommer har konsekvenser för din egen plånbok, i form av driftskostnader, och för miljön i stort. Om du väljer en produkt med låg energiförbrukning är konsekvenserna positiva för bådera över lång sikt.

Idag märks vitvaror med energiklasser från A till G, där A är den mest energieffektiva. På Elon har vi kyl- och frysskåp som är klassificerade ända till A+++. Ju fler plus, desto lägre energiförbrukning.

Vilka funktioner är viktigast för dig?

Många av dagens kyl- och frysskåp har lägen för snabb infrysning och nedkylning. Dessa lägen är också energisparande på sikt eftersom skåpen snabbare kommer ner i sin optimala temperatur. Det bevarar även livsmedlens fräschör, smak och näringsämnen under en längre tid och på ett bättre sätt. 

Givetvis ska dina personliga önskemål stå i centrum när du väljer kyl eller frys. Ta hänsyn till hur mycket utrymme du kommer behöva och vilka förvaringslösningar du föredrar. Kylskåp, i synnerhet, är ofta förberedda med en flexibel inredning som gör att du kan möblera om både hyllor och lådor för att passa just dina behov.

Innovativ teknik

Det finns även en uppsjö smarta tekniska innovationer att tillgå när du köper kyl eller frys. Många har avancerad sensorteknik som garanterar att skåpets klimat är optimalt beroende på vad du fyllt det med. Ofta erbjuds du fullständig kontroll och översikt genom olika paneler och displayer som tydligt visar vilka funktioner som är aktiverade eller som är tillgängliga för dig.

Oavsett vilka specifika önskemål du än har gällande en kyl eller frys, så kan du vara säker på att du i Elons sortiment, hittar den produkt som är rätt för dig.

Läs också