Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Husqvarna QTB3010W Husqvarna QTB4010W Whirlpool WHE39352 FO Whirlpool WHE3133 FO Whirlpool WHM4600 Whirlpool WHS 2121 Whirlpool WHS 1421 Whirlpool WHE3133 Elvita CFB4295V Elvita CFB4102V

Frysboxar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Frysboxar

Vi har frysboxar från välkända varumärken i flera olika pris- och storleksklasser och med hög energiklassning och låg ljudnivå. Här hittar du en frysbox som passar dig och dina behov – oavsett om du behöver en kompaktare frysbox för att spara plats, eller en rymligare modell för mer förvaring.

En frysbox är ett utmärkt sätt att öka din kapacitet för matförvaring och kan hjälpa dig att hålla maten fräsch längre, spara pengar och vara mer miljövänlig genom att mindre mat går till spillo. En frysbox är också ett utmärkt komplement till dig som kanske inte har tillräckligt med frysförvaring i ditt kök, eller som har behov av att frysa in stora mängder mat snabbare – till exempel kött.

Frysboxar i olika storlekar

Vi har frysboxar i många olika storlekar, så du kan alltid hitta en som passar ditt behov. Från små och kompakta varianter som inte tar upp mer golvyta än en tvättmaskin, ca 60 cm i bredd, till stora varianter på över 1,5 m i bredd för dig med gott om plats.

Större kapacitet än ett frysskåp

En frysbox har ett lock som öppnas på ovansidan, vilket ger en större kapacitet än ett stående frysskåp. Frysboxar har oftast färre fack och lådor, vilket också bidrar till att det är lättare att stapla och packa dina matvaror tätt för att få plats med så mycket som möjligt.

Låsbart lock och smarta funktioner

Många frysboxar har låsbart lock, vilket ger en extra trygghet då de kan lagra väldigt mycket mat som kan vara värd en hel del pengar. Om du har behov av att frysa in större mängder mat snabbt ska du leta efter en frysbox med snabbinfrysning – en funktion som sänker temperaturen temporärt för att maten ska frysas in så snabbt som möjligt för att hålla den fräschare. Det är också vanligt med varningssignal och/eller varningslampa som indikerar ifall temperaturen i frysboxen skulle bli för hög, om du till exempel glömt att stänga locket.