Laddar...
Stolplykta

Trädgårdslykta Modena

  • 98 cm hög
  • E27-sockel
  • Bländfritt och välkomnande ljus
Full produktbeskrivning
999 :-
Konstsmide logo

Trädgårdslyktan Modena från Konstsmide är en stolplykta som endast är 98 cm hög. Placera flera på rad längs med trädgårdsgången och få ett trivsamt och välkomnande bländfritt ljus.
Ett vackert sätt att "leda" dina gäster till entrén. Passa samtidigt på att belysa dina träd och buskar på ett effektfullt sätt och skapa kontraster i trädgården.

Till Modena trädgårdslykta behöver du en ljuskälla med E27-sockel, max 60 W.

I serien finns även t ex vägglyktor.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Konstsmide
EAN 7318307311327
Display Name Trädgårdslykta Modena
Färg Silver
Material Stål
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++-E
Skyddsklass IP23
Ljuskälla ingår Nej
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.3 kg
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 270 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 270 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 980 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 60 W
Energiklass
Vårt artikelnummer: 108434

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här