Taklampa för utomhusbruk

Star Trading Utomh 860-97 Mounty 50 cm

  • Ø 50 cm
  • 198 LED
  • Magisk uteplatsbelysning
  • 8 olika blinkande lägen
  • Enkel upphängning med kedja och krok
Full produktbeskrivning
Pris
649 :-
Star Trading logo

Utomhusdekoration 860-97 Mounty 50 cm Star Trading

Belys din uteplats med Star Trading's Mounty 50 cm – en vacker hängande dekoration. Med dess varmvita LED-ljuspunkter och chaser-funktion kan du skapa en fantastisk stämning för din trädgård eller uteplats.

Lys upp din uteplats
Mounty 50 cm är den ultimata utomhusdekorationen för att lysa upp din altan, terrass eller balkong. Med 198 varmvita LED-ljuspunkter skapar den en magisk stämning när kvällen kommer.

Enkel upphängning
Inget krångel med montering. Den medföljande kedjan och kroken gör det enkelt att hänga upp dekorationen på önskad plats. Dekorationen är hopfällbar.

Chaser-funktion med 8 lägen
Det som verkligen gör att Mounty sticker ut är dess chaser-funktion. Du kan välja mellan 8 olika blinkande lägen och anpassa ljuset efter ditt humör eller tillfälle. Skapa en festlig stämning eller låt det glittra romantiskt.

Hållbar och energisnål
Med en medellivslängd på imponerande 7000 timmar kan du lita på att Mounty kommer att lysa under lång tid framöver. Den drivs med en transformator på 5 V DC med endast 3 W effektförbrukning, och den har en IP44-klassificering för extra säkerhet.

Energiinformation
Spänning (V) 3 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 0.06 W
Varumärke Star Trading
EAN 7391482042446
Allmänt
Färg Svart
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Fixed
Skyddsklass IP44
Typ av ljuskälla LED
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 0 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 0 °
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 500 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 500 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 500 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.617 kg
Vårt artikelnummer: 114258

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris