Solcellsbelysning

Star Trading 481-23 Olympos fackla

  • Ljussensor tänder facklan automatiskt
  • Solpanelen laddar batteriet i dagsljus
  • Ljusfärgen amber ger en varm och inbjudande atmosfär
  • Miljövänligt och hållbart
  • Höjd: 110 cm
  • Rostfritt stål
Full produktbeskrivning
229 :-
Star Trading logo

Solcellslampa 481-23 Olympos fackla Star Trading

Ge din trädgård eller uteplats en mysig stämning med Star Trading Olympos solcellsfackla. Med dess eleganta design och praktiska funktioner är denna solcellsbelysning perfekt för din utomhusmiljö.

Designen
Olympos solcellsfackla är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en unik fackelliknande form som ger din trädgård eller uteplats en unik touch. Dess ljusfärg i amber ger en varm och inbjudande atmosfär som passar perfekt för kvällar utomhus.

Praktiska funktioner
Med ljussensorn tänds facklan automatiskt när det blir mörkt och lyser i upp till 6 timmar. Solpanelen laddar i dagsljus* och har en medellivslängd på 10 000 timmar. Detta gör det enkelt och bekvämt att ha en fin belysning utan att behöva oroa sig för att ladda eller byta ut batterier.

Användningsområden
Olympos solcellsfackla är perfekt för att skapa en mysig atmosfär vid uteplatsen, i trädgården eller på balkongen. Den är också enkel att ta med på camping- eller picknickutflykter där en stämningsfull belysning önskas.

Hållbarhet
Solcellsbelysning är ett miljövänligt och hållbart alternativ. Olympos solcellsfackla är inget undantag och ger inte bara en fin belysning utan är också bra för miljön.


*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Spänning (V) 3 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 0.06 W
Varumärke Star Trading
EAN 7391482057235
Allmänt
Färg Stål
Material Rostfritt stål
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Fixed
Typ av ljuskälla LED
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 85 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 85 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1100 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.392 kg
Vårt artikelnummer: 117747

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris