Smart fjärrstyrning av luftvärmepump och AC

Med rätt temperatur i ditt hem sparar du på både plånbok och miljö. Tados AC-kontroll gör att du kan styra din luftvärmepump och AV från en app i telefonen och hålla den temperatur du önskar även när du inte är hemma.

Smart AC-kontroll från Tado är ett enkelt sätt att göra din luftvärmepump eller AC smart.

Kontrollen från Tado pratar med din luftvärmepump eller AC via IR - precis som originalfjärrkontrollen.
Med den smarta kontrollen från Tado är det enkelt att styra luftvärmepumpen i mobilen och slå på värmen i fjällstugan redan innan man reser för att komma fram till ett uppvärmt hus. Eller varför inte se till att sommarstugan är sval och skön innan ankomst? Tados smarta kontroll löser det också.

Tados smarta kontroll är kompatibel med de stora plattformarna för smarta hem såsom Apple HomeKit, Amazon Alexa och Google Assistant. Systemet kan också användas i integrationer i appen IFTTT. 

Fem snabba fördelar med Tado smart fjärrstyrning av luftvärmepump och AC

V3+ App

Den nya intuitiva mobilappen gör det enkelt att styra din luftvärmepump eller AC. Styrningen sker via IR. och appen ersätter alltså din luftvärmepumps vanliga fjärrkontroll. Med Tado V3+ App kan du även justera värmen eller kylan även utanför ditt hem. Perfekt för sommarstugan eller fjällstugan.

Open Window Detection

Tado märker när du öppnat ett fönster och stänger då av din AC tillfälligt för att spara energi. När du sen stänger fönstret börjar AC´n genast att kyla ner rummet igen. 

Auto-assist

För ännu bättre komfort kan du skapa automationer som känner av både om ett fönster är öppet och om du lämnar bostaden eller kommer hem. Med hjälp av geofencing känner kontrollen av när din mobil lämnar bostaden eller kommer hem. Vissa automationer och anpassningar kräver abonnemang.

Enkel installation

Det intuitiva gränssnittet ärr lätt att förstå och tillsammans med den uppdaterade installationsfunktionen är det enkelt och smidigt att komma igång med din smarta styrning från Tado.

HomeKit, Alexa eller Google - full kompabilitet

Styr din luftvärmepump eller AC via Siri, Alexa eller Google Assistant. Tado är helt kompatibel med de stora plattformarna för smart styrning av hemmet.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris