Frys

Samsung RZ32M7525SA/EF

  • Höjd: 186,2 cm
  • No Frost-teknik förhindrar uppbyggnad av frost och is
  • All-Around Cooling kyler frysen från hörn till hörn
  • Power Freeze för snabb nedfrysning
Full produktbeskrivning
Pris
16 190 :-
Hemleverans & installation, fr. 1599 kr, i kassan
Samsung logo

Frysskåp RZ32M7525SA/EF Samsung


Mer plats för alla matvaror

RZ32M7525SA/EF är en frys från Samsung med en volym på hela 323 liter. Det är fördelat på dörrfack, glashyllor och rymliga lådor med transparent frontpanel, så att du får en bra överblick över dina matvaror.

No Frost
No Frost-tekniken ökar luftcirkulationen vilket förhindrar uppbyggnad av frost och is. Det når även den inställda temperaturen mycket snabbare och ökar kylsystemets hållbarhet.

Kyl ner alla hörn med All-Around Cooling
Kylsystemet bevakar och justerar temperaturförändringar genom att kyla ned frysen från hörn till hörn, med hjälp av munstycken på varje hyllplan.

Metall för naturlig kyla
Metallplattan på insidan behåller kylan och hjälper till att hålla rätt temperatur i frysen genom att återställa eventuell värmeförlust så att din mat håller sig fräsch länge, även om du ofta öppnar och stänger dörren. Den adderar även en premiumkänsla och är väldigt lätt att rengöra.

Snabb nedfrysning
Genom att aktivera Power Freeze blåser frysen intensivt kall luft i skåpet för snabb nedfrysning.

Elegant och harmonisk
Designen har ett harmoniskt utseende som uppgraderar hela köket. Frysen passar sömlöst in med din befintliga inredning och den platta fronten sticker inte ut, så du kan fritt kan öppna dörren och använda lådorna utan att hindras av sidoväggen.

Smart Dongle
Köp till WiFi Dongle så kan du ställa in temperaturer och kontrollera olika kyllägen i din mobil via tillhörande app. Dessutom får du varningsmeddelanden när något hänt, exempelvis om dörren lämnats öppen.

Hållbar & effektiv
Njut av mindre buller med den digitala inverterkompressorn. Till skillnad från konventionella kompressorer som bara startar och stoppar, justerar den digitala inverterkompressorn automatiskt sin hastighet i förhållande till sju nivåer av kylbehov. Detta effektiviserar energiförbrukningen och ger dig en tyst, kraftfull och hållbar prestanda vilket backas upp med en garanti på 20 år.

LED-belysning
Den snygga LED-belysningen fyller skåpet med ljus och ger dig bra överblick. Lamporna sparar energi och blir inte varma.

Slim Ice Maker
Ett inbyggt automatiskt istråg är placerat i dörren, vilket ger dig mer plats på hyllorna. Fyll på med vatten, frys och vrid på vredet för att tömma ut isbitarna. Ett enkelt sätt att göra is.

Energiinformation
Anger hur många kilo du kan frysa in per dygn. Infrysningskapacitet (kg/dygn) 14.8 kg/dygn
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiförbrukning per år kyl/frys (kWh/år) 329 kWh/år
Säkerhet vid strömavbrott i antal timmar. Temperaturstegringstid (h) 10 tim
Köldmedium R600a
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 40 dBa
Anger frysens nettovolym i liter. Volym frys (liter) 323 liter
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) F
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Ljudnivåklass C
Varumärke Samsung
EAN 8806094451214
Allmänt
Färg Rostfri
Automatisk avfrostning Ja
Ismaskin Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Dörrlarm Ja
Belysning Ja
Snabbinfrysning Ja
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dörrhängning Vänster
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Omhängningsbart Ja
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Nej
Fläkt för luftcirkulation Ja
Typ av belysning LED
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 595 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 644 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1862 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 78 kg
Energiklass
Vårt artikelnummer: 121481

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris