Gjutjärnsgryta

Sabor Gjutjärnsgryta Grön 4,4 L

  • 4,4 liter
  • Gedigen gryta som kan användas i generationer
  • Håller värmen jämnt
  • Perfekt för grytor, stekar, grytbröd m m
Full produktbeskrivning
1 695 :-
Medlemspris 1 195 :-

Gjutjärnsgryta Grön 4,4 L Sabor 

Sabor gjutjärnsgryta i grönt med 4,4 liters volym är en högkvalitativ och hållbar gryta som kan användas i flera generationer.

Håller värmen och sparar energi
Grytan har en unik förmåga att hålla värmen. Den fördelar värmen jämnt och håller den väldigt bra. I regel behöver du bara använda hälften så mycket värme på plattan som du brukar i vanliga fall.

Perfekt för långsam tillagning av grytor och stekar
Sabor gjutjärnsgryta är idealisk för att laga mat som kräver hög och jämn temperatur, och som ska stekas – eller kokas – länge. Av den anledningen passar den väldigt bra till bland annat grytor och stekar. Steken bryns lite i en panna, innan den rostas i ugnen i gjutjärnsgrytan.

Grytbröd - den enkla hemligheten till det godaste brödet
En het trend är att göra så kallat "noknead-bread" - även kallat grytbröd. Allt du behöver göra är att grädda den icke-knådade degen i gjutjärnsgrytan i ugnen - och vips, du har det godaste brödet du sett och smakat på länge.

Så undviker du repor
När du flyttar grytan på hällen är det viktigt att du lyfter grytan för att undvika repor. Använd inte metallredskap på emaljytan, använd endast redskap av trä eller plast.

Så här rengör du din gjutjärnsgryta på rätt sätt!
För att rengöra grytan, använd varmt tvålvatten och skölj sedan noga. Se till att grytan har svalnat helt innan du påbörjar rengöringen. Undvik att använda diskmaskin eller hårda rengöringsmedel, då dessa kan skada grytans yta.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Sabor
EAN 7070549110167
Allmänt
Färg Grön
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.35 kg
Dimensioner
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 4.4 liter
Vårt artikelnummer: 121107

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris