Gjutjärnsgryta

Sabor Gjutjärnsgryta Creme 4,4 L

  • 4,4 liter
  • Gedigen gryta som kan användas i generationer
  • Håller värmen jämnt
  • Perfekt för grytor, stekar, grytbröd m m
Full produktbeskrivning
1 695 :-
Medlemspris 1 195 :-

Gjutjärnsgryta Creme 4,4 L Sabor 

Hållbar
Med sin robusthet och höga kvalitet kan den här vackra grytan hålla i flera generationer.

Håller värmen
Grytan har en unik förmåga att hålla värmen. Den fördelar värmen jämnt och håller den väldigt bra. I regel behöver du bara använda hälften så mycket värme på plattan som du brukar i vanliga fall.

Tål höga temperaturer
Sabor gjutjärnsgryta är idealiska för att laga mat som kräver hög och jämn temperatur, och som ska stekas – eller kokas – länge. Av den anledningen passar den väldigt bra till bland annat grytor och stekar. Steken bryns lite i en panna, innan den rostas i ugnen i gjutjärnsgrytan.

Baka börd i grytan
En het trend är att göra så kallat "noknead-bread" - även kallat grytbröd. Allt du behöver göra är att grädda den icke-knådade degen i gjutjärnsgrytan i ugnen - och vips, du har det godaste brödet du sett och smakat på länge.

Undvik repor
När du flyttar grytan på hällen är det viktigt att du lyfter grytan för att undvika repor. Använd inte metallredskap på emaljytan, använd endast redskap av trä eller plast.

Rengöring
Grytan i gjutjärn och rostfritt stål rengörs för hand med varmt tvålvatten. Det är viktigt att grytan är kyld innan rengöring.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Sabor
EAN 7057351219592
Allmänt
Färg Crème
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.35 kg
Dimensioner
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 4.4 liter
Vårt artikelnummer: 121106

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris