Laddar...
Smart belysning Philips HUE lightstrip utomhus 2m Annan 115167
Smart belysning

Philips HUE lightstrip utomhus 2m

  • Kompatibel med ditt Philips Hue-system
  • 2 meter
  • Över 16 miljoner färgnyanser
Full produktbeskrivning
1 249 :-
Philips logo

Slinga Hue utomhus 2 m Philips

Philips Hue Lightstrip+ har nu äntligen fått en ny familjemedlem. Använd slingan i din trädgård eller på din terrass eller balkong för att belysa de mörka kvällarna.

16 miljoner färgnyanser
Precis som alla andra Hue-produkter med fullfärg har du tillgång till över 16 miljoner nyanser av färg. Kontrollera ljusslingan med din smartphone eller med en av de olika Hue-accessoarerna. Med Hue-appen kan du bland annat spara dina favoritnyanser och ställa in så att ljuset välkomnar dig när du kommer hem.

Vädertålig 
Utomhusslingan är gjord för att klara av väder och vind och kan, oavsett mycket eller lite regn, belysa din utomhusplats på ett fantastiskt vis.
Den klarar även av fysiskt tryck.

Flexibel slinga
Du kan enkelt böja slingan för att forma den till att passa ditt behov. Du kan både lägga slingan på marken eller fästa upp den på tak och väggar med medföljande clips och skruvar.
Möjligheterna är oändliga. Strömkabeln går att förlänga så att du kan lägga ut ljusslingan exakt vart du vill. Ljusslingan finns även i 5 meter. 

Strömförsörjning och kontakt ingår.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8718699709839
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.95 kg
Färg Annan
Skyddsklass IP67
Spänning (V) 230 V
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel integrerad
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Rörelsesensor Nej
Fjärrkontroll Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 210 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 96 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 210 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 19 W
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 1600 lm
Anger ljuskällans livslängd. En LED-lampas livslängd är vanligtvis 15 000-25 000 timmar. Brinntid (h) 25000 tim
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 6500 K
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Vårt artikelnummer: 115167

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här