Vägglampa

Nordlux Skyku Cloud vit

  • Fantasifull design
  • Vit glaskupol som skapar en drömsk stämning
  • Munblåst glas
  • E14
Full produktbeskrivning
Pris
679 :-
Nordlux logo

Vägglampa Skyku Cloud vit Nordlux

Sjunk in i en mysig värld av drömmar med den söta vägglampan Skyku Cloud från Nordlux. Denna charmiga molnformade barnlampa skapar en magisk stämning när det är dags för dina barn att somna.

Drömsk belysning
Molnets vita glaskupol sprider ett mjukt, diffust ljus, som skapar den rätta stämningen för sagostunder vid läggdags. Det blir en trygghetspunkt i mörkret, så att de små känner sig lugna och trygga genom natten.

Handtillverkad konst
Varje Skyku Cloud lampa är ett unikt konstverk. Det munblåsta glaset, tillverkat för hand, kan ha små variationer och luftbubblor, vilket ger varje moln sin egen unika charm och personlighet.

Framtagen för varje rum
Med en höjd på 23,8 cm och en bredd på 37 cm, passar Skyku Cloud perfekt i alla barnrum, oavsett storlek. Den 1,5 meter långa sladden ger dig god flexibilitet att hänga den var du vill.

Enkel installation
Allt du behöver göra är att köpa till en ljuskälla med E14-sockel upp till 25 watt. Sedan kan du tända ditt moln och låta det leda dina barn in i drömmarnas värld.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 25 W
Varumärke Nordlux
EAN 5704924016042
Allmänt
Färg Vit
Material Plast
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E14
Ljuskälla ingår Nej
Skyddsklass IP20
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 370 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 370 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 238 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.6 kg
Vårt artikelnummer: 122485

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris